mainos
HJK Helsinki

Otteluliput - Veikkausliiga 2016

Uutta: Kaikki lastenliput 5 € – myös Pääkatsomoon. Lasten liput alle 12-vuotiaille. Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi syliin!

OtteluliputEnnakko
(+ toim.kulu 2,50 €)
Portti
Pääkatsomo Aikuinen25 €30 €
Pääkatsomo Lapsi 4-12 v.2,50 €5 €
Pääkatsomo ei alennusryhmiä  
Yläkatsomo Aikuinen20 €25 €
Yläkatsomo Lapsi 4-12 v.2,50 €5 €
Yläkatsomo ei alennusryhmiä  
Itäkatsomo Aikuinen17 €22 €
Itäkatsomo Lapsi 4-12 v.2,50 €5 €
Itäkatsomo Eläk./opisk.7 €12 €
Klubipääty Aikuinen7 €12 €
Klubipääty Lapsi 4-12 v.2,50 €5 €
Klubipääty Eläk./opisk.5 €10 €
  • Lapsi on 4-12 vuotias. Alle 4-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi syliin.
  • Ennakkoon myytäviin lippuihin lisätään toimituskulu 2,50 euroa.
  • Lipunmyynti porteilla aukeaa tunti ennen ottelun alkua.
  • Tarksita kuumat pelit »

Sonera Stadium

Kuumat pelit

Keväällä 2016 HJK-SJK, HJK-HIFK ja HJK-RoPS sekä syksyllä 21.9 HJK-RoPS, 14.10. HJK-IFK Mariehamn ja 23.10. HJK-SJK. Näihin otteluihin +5 euroa kaikkiin hintoihin niin ennakosta kuin portilta.

Ennakkomyynti Lippupalvelusta

Lipunmyyntipisteissä käy maksuvälineenä käteinen sekä Amex ja Luottokunnan kortit. Smartumin kulttuuriseteleitä voi käyttää ostaessa lipun ennakkoon Lippupalvelun lipunmyyntipisteestä. Kulttuurisetelit eivät käy porttimyynnissä ennen peliä.

Osta liput ennakkoon tästä »

Itäkatsomo

Itäkatsomon liput myydään ainoastaan idän lipunmyyntipisteistä. Idässä on kolme myyntipistettä. Kaikki paikat ovat numeroituja.

Pääkatsomo

Pääkatsomoon myydään lippuja pohjoisesta ja eteläisestä lipunmyyntipisteestä. Pääkatsomon liput ovat numeroituja. Lippukirjaliput oikeuttavat Pääkatsomoon. Pääkatsomossa on terassi sekä helppo pääsy Ravintola Bollikseen.

Klubipääty

Klubipäädyn lippuja myydään eteläisestä ja pohjoisesta lipunmyyntipisteestä. Kaikki paikat ovat numeroituja. Keskimmäiset sektorit ovat kannattajakatsomoa, joissa yleensä seistään.

Pyörätuolipaikat

Pyörätuolipaikat sijaitsevat Klubipäädyn ja Pääkatsomon kulmassa, mihin on esteetön pääsy. Paikkoja on rajoitetusti. Inva-pysäköinti on lähellä eli Sonera Stadiumin edessä Urheilukadulla sekä stadionin eteläpäädyssä Palloliiton edessä. Invapääsylipun hinta Veikkausliigan peliin on sama kuin klubipäädyn hinta eli ennakkoon ostettaessa halvin lippu 7,50 euroa (kuumat pelit +5 euroa). Lippuja voi ostaa myös ovelta, jolloin hinta on 12,50 (+ 5 euroa kuumat pelit). Saattaja pääsee mukana ilmaiseksi.

Vaihdettavat sekä noudettavat liput

Vaihdettavia lippuja ovat: HJK:n Lippukirjaliput, Palloliiton kultakortti, sekä Veikkausliigan yhteistyökumppaneiden voucherit. Vaihdettavat ja noudettavat liput saa molemmat hakea samasta paikasta eli pohjoisesta lipunmyyntipisteestä. Sieltä löytyy erillinen luukku kyseisille lipuille. Lippuluukku aukeaa tuntia ennen ottelua.

HJK:n Lippukirjaliput

Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin HJK:n veikkausliigan kotiotteluihin, Suomen Cupin otteluihin (ei finaali) sekä Mestareiden liigan 1. karsintakierroksen otteluun. Lippukirjaliput oikeuttavat ravintolakatsomoon. Paikkoja katsomoon on kuitenkin rajoitetusti, joten kun paikat sieltä loppuvat sijoitetaan loput itäkatsomoon. Lippukirjalippuja voi vaihtaa ennakkoon Lippupalvelun myyntipisteissä tai vaihdettavien lippujen luukulla.

Champions Club

Champions Club -lippu oikeuttaa ravintolakatsomopaikkaan. Lisäksi Champions Club -lippuun kuuluu tuntia ennen ottelua ruoka ja juoma Champions Clubin tiloissa. Ennen ottelua paikan päällä vierailee aina asiantuntija kertomassa mietteitä ja kiinnostavia taustoja tulevasta pelistä. Puoliajalla tarjoillaan kahvia sekä kahvileipää. Champions Club lippuja voi tilata HJK:n toimistolta, joko sähköpostilla hjk@hjk.fi tai soittamalla (09) 7421 6701

Aitiot

Aition omistajien on ostettava halvin tapahtumaan myytävä aikuisten lippu päästäkseen seuraamaan ottelua aitiosta.

Kuvaaminen ottelutapahtumissa

Liikkuvan kuvan julkaiseminen ja suora lähetys ottelutapahtumista ilman HJK:n lupaa on kielletty.

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».