Lipunmyynti kaudella 2014

Osta liput ennakkoon tästä »

Otteluliput Ennakko Portti
Ravintola Aikuinen 25€ 30€
Ravintola Eläk./opisk./lapsi 25€ 30€
Itäkatsomo Aikuinen 17€ 22€
Itäkatsomo Eläk./opisk./lapsi
7€ 12€
Eteläpääty Aikuinen 7€ 12€
Eteläpääty Eläk./opisk./lapsi
5€ 10€

Kuumat pelit (+5 €) Ennakko Portti
Ravintola Aikuinen 30€ 35€
Ravintola Eläk./opisk./lapsi 30€ 35€
Itäkatsomo Aikuinen 22€ 27€
Itäkatsomo Eläk./opisk./lapsi 12€ 15€
Eteläpääty Aikuinen 12€ 15€
Eteläpääty Eläk./opisk./lapsi 10€ 12€

Korotetut hinnat ovat käytössä seuraavissa otteluissa:
22.4 FC Honka
16.5 MYPA
26.5 SJK
19.7 SJK
10.8 MYPA
3.10 FC Honka

Lapsi on 6-16 vuotias. Sitä nuoremmat pääsevät ilmaiseksi sisälle, mutta eivät saa omaa paikkaa.

Ennakkohinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Huom. Lipunmyynti porteilla aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Ennakkomyynti Lippupalvelusta >>

Lipunmyyntipisteissä käy maksuvälineenä käteinen sekä Amex ja Luottokunnan kortit. Smartumin kulttuuriseteleitä voi käyttää ostaessa lipun ennakkoon Lippupalvelun lipunmyyntipisteestä. Kulttuurisetelit eivät käy porttimyynnissä ennen peliä.

Itäkatsomo

Itäkatsomon liput myydään ainoastaan idän lipunmyyntipisteistä. Idässä on kolme myyntipistettä, joista yhdessä käy ainoastaan käteinen. Portilta ostetut itäkatsomon liput ovat numeroimattomia. Ennakkoon voi kuitenkin ostaa paikkalipun lohkoihin 128, 130 ja 132.

Ravintolakatsomo

Ravintolakatsomoon myydään lippuja pohjoisesta ja eteläisestä lipunmyyntipisteestä. Ravintolakatsomon liput ovat numeroituja. Lippukirjaliput oikeuttavat ravintolakatsomoon. Ravintolakatsomossa on terassi sekä helppo pääsy Ravintola Bollikseen.

Eteläpääty

Eteläpäädyn lippuja myydään eteläisestä ja pohjoisesta lipunmyyntipisteestä. Paikat ovat numeroimattomia.

Vaihdettavat sekä noudettavat liput

Vaihdettavia lippuja ovat: HJK:n Lippukirjaliput, Palloliiton kultakortti,  sekä Veikkausliigan yhteistyökumppaneiden voucherit. Vaihdettavat ja noudettavat liput saa molemmat hakea samasta paikasta eli pohjoisesta lipunmyyntipisteestä. Sieltä löytyy erillinen luukku kyseisille lipuille. Lippuluukku aukeaa tuntia ennen ottelua.

HJK:n Lippukirjaliput

Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin HJK:n veikkausliigan kotiotteluihin, Suomen Cupin otteluihin (ei finaali) sekä Mestareiden liigan 1. karsintakierroksen otteluun. Lippukirjaliput oikeuttavat ravintolakatsomoon. Paikkoja katsomoon on kuitenkin rajoitetusti, joten kun paikat sieltä loppuvat sijoitetaan loput itäkatsomoon. Lippukirjalippuja voi vaihtaa ennakkoon Lippupalvelun myyntipisteissä tai vaihdettavien lippujen luukulla.

Champions Club

Champions Club -lippu oikeuttaa ravintolakatsomopaikkaan. Lisäksi Champions Club -lippuun kuuluu tuntia ennen ottelua ruoka ja juoma Champions Clubin tiloissa. Ennen ottelua paikan päällä vierailee aina asiantuntija kertomassa mietteitä ja kiinnostavia taustoja tulevasta pelistä. Puoliajalla tarjoillaan kahvia sekä kahvileipää. Champions Club lippuja voi tilata HJK:n toimistolta, joko sähköpostilla hjk@hjk.fi tai soittamalla (09) 7421 6701

Aitiot

Aition omistajien on ostettava halvin tapahtumaan myytävä aikuisten lippu päästäkseen seuraamaan ottelua aitiosta.