Veikkausliigan hinnat kaudella 2015

Uutta: Kaikki lastenliput 5 euroa, myös Pääkatsomoon. Lasten liput alle 12-vuotiaille. Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi syliin!

Osta liput ennakkoon tästä »

Otteluliput Ennakko  (+ toim.kulu 2,50 €) Portti
Pääkatsomo Aikuinen 25 € 30 €
Pääkatsomo Lapsi 4-12 v. 2,50 € 5 €
Pääkatsomo ei alennusryhmiä

Itäkatsomo Aikuinen 17 € 22 €
Itäkatsomo Lapsi 4-12 v.
2,50 € 5 €
Itäkatsomo Eläk./opisk.
7 € 12 €
Klubipääty Aikuinen 7 € 12 €
Klubipääty Lapsi 4-12 v.
2,50 € 5 €
Klubipääty Eläk./opisk.
5 € 10 €

 

Kuumat pelit: molemmat HIFK-pelit sekä yhteensä 2-4 muuta peliä sarjatilanteen mukaan. Ilmoitetaan lähempänä ottelua. Näihin otteluihin +5 euroa kaikkiin hintoihin niin ennakosta kuin portilta.

Lapsi on 4-12 vuotias. Alle 4-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi syliin.

Ennakkoon myytäviin lippuihin lisätään toimituskulu 2,50 euroa.

Huom. Lipunmyynti porteilla aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Ennakkomyynti Lippupalvelusta >>

Lipunmyyntipisteissä käy maksuvälineenä käteinen sekä Amex ja Luottokunnan kortit. Smartumin kulttuuriseteleitä voi käyttää ostaessa lipun ennakkoon Lippupalvelun lipunmyyntipisteestä. Kulttuurisetelit eivät käy porttimyynnissä ennen peliä.

Itäkatsomo

Itäkatsomon liput myydään ainoastaan idän lipunmyyntipisteistä. Idässä on kolme myyntipistettä, joista yhdessä käy ainoastaan käteinen. Portilta ostetut itäkatsomon liput ovat numeroimattomia. Ennakkoon voi kuitenkin ostaa paikkalipun lohkoihin 128, 130 ja 132.

Pääkatsomo

Pääkatsomoon myydään lippuja pohjoisesta ja eteläisestä lipunmyyntipisteestä. Pääkatsomon liput ovat numeroituja. Lippukirjaliput oikeuttavat Pääkatsomoon. Pääkatsomossa on terassi sekä helppo pääsy Ravintola Bollikseen.

Klubipääty

Klubipäädyn lippuja myydään eteläisestä ja pohjoisesta lipunmyyntipisteestä. Paikat ovat numeroimattomia.

Vaihdettavat sekä noudettavat liput

Vaihdettavia lippuja ovat: HJK:n Lippukirjaliput, Palloliiton kultakortti,  sekä Veikkausliigan yhteistyökumppaneiden voucherit. Vaihdettavat ja noudettavat liput saa molemmat hakea samasta paikasta eli pohjoisesta lipunmyyntipisteestä. Sieltä löytyy erillinen luukku kyseisille lipuille. Lippuluukku aukeaa tuntia ennen ottelua.

HJK:n Lippukirjaliput

Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin HJK:n veikkausliigan kotiotteluihin, Suomen Cupin otteluihin (ei finaali) sekä Mestareiden liigan 1. karsintakierroksen otteluun. Lippukirjaliput oikeuttavat ravintolakatsomoon. Paikkoja katsomoon on kuitenkin rajoitetusti, joten kun paikat sieltä loppuvat sijoitetaan loput itäkatsomoon. Lippukirjalippuja voi vaihtaa ennakkoon Lippupalvelun myyntipisteissä tai vaihdettavien lippujen luukulla.

Champions Club

Champions Club -lippu oikeuttaa ravintolakatsomopaikkaan. Lisäksi Champions Club -lippuun kuuluu tuntia ennen ottelua ruoka ja juoma Champions Clubin tiloissa. Ennen ottelua paikan päällä vierailee aina asiantuntija kertomassa mietteitä ja kiinnostavia taustoja tulevasta pelistä. Puoliajalla tarjoillaan kahvia sekä kahvileipää. Champions Club lippuja voi tilata HJK:n toimistolta, joko sähköpostilla hjk@hjk.fi tai soittamalla (09) 7421 6701

Aitiot

Aition omistajien on ostettava halvin tapahtumaan myytävä aikuisten lippu päästäkseen seuraamaan ottelua aitiosta.