mainos
HJK Helsinki

Medialle / For media

Akkreditoinnit HJK-SJK -otteluun

Akkreditointipyynnöt HJK-SJK -otteluun perjantaihin 21.10. kello 17.00 mennessä sähköpostitse: tiedotus@hjk.fi.

Median paikkoja on rajoitetusti, joten emme voi taata hyväksyttyä akkreditointia kaikille halukkaille. HJK:lla on oikeus valita akkreditoinnin saavat henkilöt. Etusijalla ovat työvuorossa olevat toimittajat ja kuvaajat. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan kirjallisesti.

Akkreditointia varten tarvitaan seuraavat tiedot:
- Akkreditointia hakevan henkilön etunimi ja sukunimi
- Työtehtävä
- Akkreditointia hakevan henkilön edustama media

Median pelisäännöt

Median sisäänkäynti tapahtuu Sonera Stadiumin mediaovesta (Urheilukatu 5, katutaso). Ovi aukeaa kello 14.00. Myös medialle on oma turvatarkastus, joten varauduthan tähän ja tule ajoissa paikalle.

Työskentelytila kirjoittaville toimittajille sijaitsee omassa lehdistökatsomossa Sonera Stadiumin Yläkatsomon yhteydessä. Kuvaajille on varattu omat toimintatilat kenttätasolta. Ottelun jälkeinen mediatilaisuus pidetään Yläkatsomon pressitilassa.

Median tulee pysyä merkatuilla työskentelyalueilla. Kuvaajien ei ole lupa poistua kenttätasolta katsomoon, eikä pressikortti oikeuta ilman erillistä pääsylippua muualle kuin lehdistökatsomoon tai erikseen lehdistölle merkatuille paikoille.

Kaikki haastattelupyynnöt:
HJK tiedotus
040 559 3813
tiedotus@hjk.fi

Aineisto-ohjeet

Ottelutapahtumiin toimitettavien digitaalisten mainosaineistojen tekniset ohjeet löytyvät tästä »

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».