Aulis Rytkönen -rahaston avustushaku avoinna

Jalkapallon harrastamisen tulee olla mahdollista kaikille lapsille ja nuorille perhetaustasta, taloudellisista syistä tai vaikkapa fyysisestä vammasta huolimatta. Siksi HJK ry:n pelaajat voivat hakea avustusta jalkapalloharrastukseensa Aulis Rytkönen -rahaston kautta.

Aulis Rytkönen -rahasto

Vuosittain jaettavien avustusten avulla HJK:n junioripelaajat voivat saada henkilökohtaisen maksusitoumuksen joukkueen kuukausimaksua varten. Vuoden 2022 avustushaku on avoinna 6.3.2022 saakka. Lue lisää avustushausta tästä.

AUTA MEITÄ HUOLEHTIMAAN, ETTÄ JALKAPALLO KUULUU KAIKILLE MYÖS JATKOSSA

Harrastaminen on tutkitusti yksi parhaista keinoista ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Jalkapallo tarjoaa turvallisen ympäristön kasvaa, löytää ystäviä sekä opetella sosiaalisia taitoja ja liikunnallista elämäntapaa.

Olemme kuitenkin nähneet, miten monen perheen taloudelliset edellytykset ja laadukkaan toiminnan kustannukset ovat kulkeneet viime vuosina eri suuntiin.

Haluatko auttaa? Rahastoon voivat tehdä lahjoituksia niin yritykset kuin yksityishenkilöt. Lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä junioreiden hyväksi.

Rahankeräyslupa: keräysnumero RA/2022/208