Hae kesätöihin Klubiin

Kiinnostaako sinua kesätyö lasten liikuttamisen ja ohjaamisen parissa? HJK etsii motivoituneita ja oma-aloitteisia ohjaajia kesän liikuntaleireille ja futiskouluihin!

HJK Helsinki kesätyöt

Kesän liikuntaleirit on suunnattu 7–12-vuotiaille lapsille. Leirien sisällössä korostetaan liikunnan monipuolisuutta pelaten ja leikkien. Ohjelmassa on erilaisia lajiaktiviteettejä, retkiä ja iloista ryhmätoimintaa. Leiritoimintaa järjestetään Hermannissa, Maunulassa, Meilahdessa, Munkkivuoressa ja Punavuoressa. Kesätyöt ajoittuvat viikoille 23–27 sekä viikolle 31. Lisäksi tarjoamme kesätyömahdollisuuksia Töölön ja Meilahden futisleireillä viikoilla 23–26.

Kesän futiskoulut on suunnattu 3–5-vuotiaille lapsille. Futiskoulussa lapset oppivat monipuolisesti liikunnan perustaitoja. Ohjaajat koulutetaan huomioimaan kunkin lapsen yksilöllinen kehitysvaihe. Futiskouluja järjestetään Arabianrannassa, Itä-Helsingissä, Kannelmäessä, Lauttasaaressa, Malmilla, Munkkiniemessä ja Töölössä. Futiskouluviikot ovat vk 23–27 ja vk 31–35. Futiskouluja järjestetään aamupäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Haemme ohjaajajoukkoomme iloisia, oma-aloitteisia ja liikunnallisia tekijöitä, jotka viihtyvät lasten kanssa. Meillä hyvä asenne ratkaisee! HJK:n leirit tarjoavat työpaikan, josta ei naurua ja liikettä puutu.

KESÄTYÖT ALLE 18-VUOTIAILLE

Mikäli olet 15–17-vuotias, voit työllistyä HJK:n liikuntaleireille Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta korkeintaan kahdeksi viikoksi. Jakson ei tarvitse olla yhtäjaksoinen. Lue lisää OP:n kesätyökampanjasta tästä.

Yhdeksäsluokkalaiset sekä lukion ja toisen asteen ensimmäisen vuoden opiskelijat voivat työllistyä HJK:n leireille Helsingin kaupungin kesäsetelillä korkeintaan kahdeksi viikoksi. Löydät lisätietoa kesäsetelistä tästä. Seteli haetaan sähköisesti.

Mikäli kiinnostuit kesätöistä HJK:ssa, lähetä hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta sunnuntaihin 3.4.2022 mennessä.