Hae ohjaajaksi HJK-iltapäiväkerhoihin

HJK ry järjestää perusopetuslain mukaista, ryhmämuotoista iltapäivätoimintaa 1.- ja 2.-luokkalaisille. Toimintaa järjestetään yhdeksässä toimipisteessä Helsingissä ja mukana on vuosittain yli 600 koululaista. 

HJK Iltapäivätoiminta. Photo: © HJK Helsinki

Etsimme ohjaajia kahteen eri tehtävään 

Vastuuohjaajahaku

Vastuuohjaaja toimii esihenkilönä iltapäiväkerhon ohjaajille ja vastaa kerhoryhmän toiminnasta ja turvallisuudesta yhteistyössä ohjaajatiimin kanssa. Vastuuohjaajan tehtäviin kuuluu kerhotoiminnan suunnitteleminen, organisointi ja toteuttaminen sekä kerhon sisäinen tiedottaminen. Vastuualueisiin kuuluu lisäksi kerhon aikataulujen, sisältöjen ja sijaistarpeen suunnittelu.  

Resurssiohjaajahaku

Resurssiohjaaja on käytettävissä eri HJK-kerhoissa sijaistarpeen mukaan. Päivittäisessä työssä resurssiohjaaja vastaa liikunnallisten sisältöjen toteutuksesta, yhteisistä ruokahetkistä ja suunnittelee toimintaa yhdessä työkavereiden kanssa. Tärkeimpänä tehtävänä on huolehtia, että jokaisella ryhmän lapsella on turvallinen ja hyvä olla.  

Haku molempiin tehtäviin päättyy ke 22.9.2021 klo 23:59. Voimme ottaa yhteyttä hakijoihin jo hakuajan aikana, toimi siis pian!  

Lisätietoja antaa HJK-iltapäivätoiminnan kehityspäällikkö Miitta Riekki: [email protected]  

Lue lisää ja täytä hakemus