Hae ohjaajaksi HJK:n iltapäivätoimintaan

HJK järjestää perusopetuslain mukaista, ryhmämuotoista iltapäivätoimintaa 1.- ja 2.-luokkalaisile. Iltapäivätoimintaa järjestetään useissa toimipisteessä ja mukana on noin 600 koululaista.

Iltapäiväkerho - HJK Helsinki

Iltapäiväkerhon isossa ohjaajaporukassamme eletään onnellisia muutoksen aikoja monen ohjaajan otettua vastaan uusi opiskelupaikka. Toimintaamme mahtuu näin ollen mukaan uusia hyviä tyyppejä!

Etsimme omatoimisia ja ripeästi hommiin tarttuvia henkilöitä. Olet innokas liikkumaan lasten kanssa monipuolisesti. Erityisen suurena plussana pidämme taitoja työskennellä erityishuomiota vaativien lasten kanssa.

HJK:n iltapäivätoiminnassa voit toteuttaa ammattitaitoasi hyvin organisoidussa yhteisössä tai kartuttaa oppia ja kokemusta kasvatustyöstä, liikunnasta ja ryhmänohjaamisesta. Voit olla hakemamme henkilö vaikkei jalkapallo olisi sinun juttusi, kunhan liikkuminen ja lasten kanssa touhuaminen ovat.  

Toimipisteen sijainnista keskustellaan tarkemmin haastattelussa, mutta suuntaviivaa antaa Munkkivuoren, Metsolan ja Meilahden alueet. Työskentelyaika on 7.1–4.6.2021 arkisin klo 12–17.

Jos haluat tehdä töitä lasten parhaaksi ja olet reipas, yhteistyötaitoinen sekä joustava, hae iltapäiväohjaajaksi loistavaan HJK-ip-porukkaan!

Tehtävään valittujen tulee olla täysi-ikäisiä. Huomioimme myös oppisopimusmahdollisuuden.

Jätä hakemuksesi viimeistään 10.12.2020 alla olevan linkin kautta.

Jätä hakemus tästä