Hae ohjaajaksi iltapäivätoimintaan

HJK järjestää perusopetuslain mukaista, ryhmämuotoista iltapäivätoimintaa 1.- ja 2.-luokkalaisille. Toimintaa järjestetään yhdeksässä toimipisteessä Helsingissä ja mukana on vuosittain noin 600 koululaista. Kaikkiin toimipisteisiimme etsitään lisää osaajia!

HJK iltapäivätoiminta

Päivittäisessä työssäsi toimit lapsiryhmän ohjaajana. Vastaat liikunnallisten sisältöjen vetämisestä, yhteisistä ruokailuhetkistä ja suunnittelet toimintaa yhdessä työkavereidesi kanssa. Pidät huolen, että jokaisella ryhmän lapsella on turvallinen ja hyvä olla.

Iltapäivätoiminnan ohjaajana olet omatoiminen ja ripeästi hommiin tarttuva. Innostut uuden oppimisesta ja haluat liikuttaa lapsia monipuolisesti. Arvostamme kokemusta lasten kanssa työskentelystä ja erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjaamisesta.

HJK:n iltapäivätoiminnan tiimissä pääset toteuttamaan ammattitaitoasi hyvin organisoidussa yhteisössä ja saat mahdollisuuden kehittyä kasvatustyön, liikunnan ja ryhmän ohjaamisen parissa. Jalkapallon lajiosaamisen sijaan edellytämme sinulta innostusta ja paloa liikunnallisten sisältöjen sekä lapsiryhmien ohjaamiseen.

Työaikasi on 5.8.2021- 4.6.2022, arkisin klo 12–17. Muodostamme toimipisteiden tiimit ohjaajahaun päätyttyä.

Jos olet etsimämme reipas, joustava ja yhteistyökykyinen ohjaaja, hae mukaan iloiseen ja osaavaan HJK-porukkaan! Tehtävään valittujen tulee olla täysi-ikäisiä. Huomioimme myös oppisopimusmahdollisuuden. Haku päättyy 28.6.2021 klo 23.59. Voimme ottaa yhteyttä hakijoihin jo hakuajan aikana, toimi siis nopeasti!

Lisätietoja antaa iltapäivätoiminnan kehityspäällikkö Miitta Riekki, 050 523 5755. Soittoajat ma 21.6. klo 13–16 ja pe 25.6. klo 9–12.

Tiesitkö, että HJK:ssa voit myös yhdistää iltapäiväkerho-ohjaajan ja jalkapallovalmentajan työnkuvia? Voit hakea yhdistelmärooliin merkitsemällä hakulomakkeeseen olevasi kiinnostunut myös valmennustehtävistä. Tutustu HJK:n valmennusmahdollisuuksiin tästä.