HJK ja FixuTaxi aloittavat klubilaisten treenikuljetukset

HJK ja FixuTaxi yhdistävät voimansa tarjotakseen nuorille klubilaisille jatkossa kätevät ja turvalliset kuljetukset kodin ja treenikenttien välille.

HJK - FixuTaxi

HJK järjestää junioreiden joukkuetoimintaa yhdeksässä eri kaupunginosassa. Vaikka treenit järjestetään usein lähellä kotia, ovat harrastematkat perinteisesti lapsiperheiden aikatauluhaaste. HJK ja FixuTaxi tuovat Klubin perheille uuden palvelun, jonka kautta klubilaiset voivat tilata treenikuljetukset koulukyydin tavoin.

FixuTaxi kuskaa klubilaisia sekä kotoa treeneihin että treeneistä kotiin päin. Kuljetukset toteutetaan ryhmäkuljetuksina, joissa samassa autossa voi matkustaa useampi joukkuekaveri. Kyydit ovat HJK:n pelaajille kiinteän sopimushintaisia. Kätevän sovelluksen kautta vanhemmat ja pelaajat voivat seurata sovittuja treenikuljetuksia sekä muuttaa kyytitarpeitaan lapsiperheiden elämään sopivalla joustavuudella.

– Haluamme yhteistyöllä kantaa vastuumme HJK-perheistä ja sidosryhmistä huolehtien siitä, että erityisesti lapset ja nuoret pääsevät luotettavasti ja turvallisesti futaamaan eivätkä aikataulut tai keliolosuhteet estä treeneihin pääsyä. Näin helpotamme myös arjen kiirettä, joka toisinaan painaa meitä jokaista, HJK:n myyntijohtaja Esko Villman kuvailee.

Treenikyytien mahdollistaminen on ollut pitkään sekä Klubin että FixuTaxin toiveissa. Nyt alkavan yhteistyön tarkoituksena on selvittää mahdollisuuksia myös laajemmalle treenikyytipalvelulle, jotta yhä useamman harrastavan lapsen perheen arkea voitaisiin jatkossa helpottaa.

– Meillä on runsaasti kokemusta koulukuljetusten järjestämisestä ja kuljettajamme ovat koulutettuja ja tottuneita kuljettamaan kouluikäisiä lapsia ilman vanhempaa. Treenikuljetusten järjestäminen on meille näin luonnollinen jatkumo ja haluamme olla mukana luotettavana kyydin tarjoajana lapselle myös koulun jälkeen, FixuTaxin toimitusjohtaja Teemu Romppanen kertoo.

HJK:n treenikuljetukset alkavat 21.3.2022. Klubin perheet voivat ilmoittautua käyttäjiksi jo nyt, ohjeet palvelun käyttöön löytyvät HJK-junioreiden myClubista.

Tervetuloa Klubiyhteisöön FixuTaxi!