HJK ja Vaasan pienimpien pelaajien tukena

HJK ja leipomoyhtiö Vaasan jatkavat yhteistyötään HJK:n nuorimpien pelaajien tukemiseksi.

HJK Helsinki - Vaasan

Sadat 5–6-vuotiaat klubilaiset ovat saapuneet toukokuun aikana elämänsä ensimmäisiin jalkapalloharjoituksiin uusien joukkueiden toiminnan alkaessa. Etenkin Vaasan Ruispaloista tunnettu leipomoyhtiö tukee myös tänä vuonna uuden ikäluokan toimintaa tarjoamalla jokaiselle pelaajalle heidän ensimmäisen pelipaitansa. Vaasanin tuella myös aloittavan ikäluokan perheiden harrastuskustannukset voidaan pitää maltillisina.

– Haluamme pitää pallot pyörimässä ja tsempata suomalaisia liikkumaan. Pelipaita on oleellinen osoitus siitä yhteisöllisyydestä, joka kannustaa harrastamaan. Meille onkin suuri ilo ja kunnia olla mukana nuorten klubilaisten ensimmäisissä uroteoissa futiskentällä ja samalla yhteistyömme avulla muistuttaa terveellisistä elämäntavoista. Mitä varhaisemmin nuoret ne omaksuvat, sitä enemmän niistä on hyötyä myös aikuisiällä. Yksinkertaisetkin teot lasten ja nuorten liikunta- ja pelikipinän ylläpitämiseksi ovat tärkeitä, kertoo Vaasan Senior Brand Manager Katja Willberg.

– Ensimmäisen oman pelipaidan pukeminen on monelle pienelle futarille todella suuri hetki. Se luo yhteenkuuluvuutta oman joukkueen kesken, ja tavallaan myös yhdistää pienet pelaajat suuriin idoleihin maailman kentillä. Vaasanin tuella voimme varmistaa, että jokainen pelaajistamme saa kokea tämän, HJK:n kaupunginosatoiminnan kehityspäällikkö Noora Mikola kiteyttää.

Kiitos Vaasan, että olette kanssamme kentällä!

Löytyykö perheestänne innokas futari? Voit vielä ilmoittautua mukaan HJK:n joukkueisiin!
Tutustu HJK:n aloittavan ikäluokan toimintaan


Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, joka työllistää Suomessa noin 530 henkilöä. Yhtiön historia ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä Suomen vanhimman valtakunnallisen leipomoalan toimijan. Leivomme suomalaisten rakastamia leipiä viidessä leipomossa eri puolilla Suomea ja tehtävänämme on vahvistaa leipomotoimialan elinvoimaisuutta Suomessa. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Kaurasydän, Vaasan Kaura 100 %, sekä Vaasan hampurilais- ja hot dog -sämpylät. Suomen lisäksi leivomme myös Baltian maissa. Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-monialakonsernia, joka on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialalla. Liikevaihtomme Suomessa ja Baltiassa vuonna 2021 oli 195 miljoonaa euroa. www.vaasan.fi