HJK ja Vaasan yhteistyöhön lasten liikuttamiseksi

HJK ja leipomoyhtiö Vaasan ovat solmineet kumppanuuden, jolla tuetaan jalkapalloharrastuksen aloittamista.

HJK Juniorit

Etenkin Vaasan Ruispaloista tunnettu Vaasan tulee osaksi HJK-perheiden pienten lasten matkaa heidän aloittaessaan uuden jalkapalloharrastuksen. Yritys tukee HJK:n 2015-2016 syntyneiden uuden ikäluokan toimintaa tarjoamalla jokaiselle pelaajalle heidän ensimmäisen pelipaitansa keventäen näin myös harrastuksen aloittamisen kustannuksia. Kumppanuus HJK:n kanssa jatkuu ainakin vuoden loppuun asti.

– Lähdimme mukaan yhteistyöhön, koska meidän yhteinen tavoitteemme on edistää terveellisiä elämäntapoja ja haluamme, että suomalaiset lapset ja nuoret voivat hyvin. Tähän linkittyvät vahvasti liikuntaharrastukset kuten jalkapallo ja runsaskuituiset välipalat, jotta on energiaa liikkua, sanoo Vaasan Brand Experience Manager Katja Willberg ja jatkaa:

– Olemme iloisia voidessamme tukea lasten liikkumista ja aktiivista elämäntapaa näin konkreettisella tavalla ja ehkä osaltamme madaltaa kynnystä kokeilla lajia.

Klubissa uudella yhteistyöllä nähdään olevan suuri vaikutus.

– HJK:n pelaajapolku pienestä lapsesta aikuiseksi, jopa ammattilaiseksi, on pitkä. Jokainen pelaaja tarvitsee tämän matkan aikana tukea vanhemmilta ja valmentajilta, mutta myös kumppaneiltamme. On hienoa, että nyt aloittava ikäluokka saa kokea konkreettisesti tämän tuen alusta saakka, HJK ry:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen kiteyttää alkavan yhteistyön merkityksestä.

Tervetuloa Klubiyhteisöön Vaasan!

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, joka työllistää Suomessa noin 530 henkilöä. Yhtiön historia ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä Suomen vanhimman valtakunnallisen leipomoalan toimijan. Leivomme suomalaisten rakastamia leipiä viidessä leipomossa eri puolilla Suomea ja tehtävänämme on vahvistaa leipomotoimialan elinvoimaisuutta Suomessa. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Kaurasydän, Vaasan Kaura 100 %, sekä Vaasan hampurilais- ja hot dog -sämpylät. Suomen lisäksi leivomme myös Baltian maissa. Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-monialakonsernia, joka on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialalla. Liikevaihtomme Suomessa ja Baltiassa vuonna 2020 oli 200 miljoonaa euroa. www.vaasan.fi