HJK Klinikan joulutarjoukset

Osta läheisellesi joululahjaksi hyvä olo!

HJK Klinikka tarjoaa jouluksi neljä erilaista kokonaisuutta tukemaan sinulle tärkeiden ihmisten hyvinvointia. Tutustu paketteihin ja osta juuri omalle läheisellesi sopiva kokonaisuus!

Paketit eivät edellytä HJK:n jäsenyyttä, HJK Klinikalle ovat tervetulleita kaikki!

JOULU90 HIERONTA
JOULU90 sisältää kaksi 45min hierontakertaa. Asiakas voi itse valita hierontaan saapuessaan joko klassisen hieronnan tai urheiluhieronnan. Hieronnasta voi hakea rentoutusta vaikkapa vuodenvaihteen stressiin tai auttaa palautumisessa urheiluharrastuksen aiheuttamasta kuormasta.
80 € (sis. 2 x 45 min hierontakäyntiä)

JOULU120 HIERONTA
JOULU120 sisältää kaksi 60min hierontakertaa. Asiakas voi itse valita hierontaan saapuessaan joko klassisen hieronnan tai urheiluhieronnan. Hieronta voi auttaa rentoutumisessa tai nopeuttaa palautumista tammikuussa aloitettavan urheiluharrastuksen aiheuttamasta kuormasta.
100 € (sis. 2 x 60 min hierontakäyntiä)

JOULU60 FYSIOTERAPIA
JOULU60 on liikkuvalle läheiselle soveltuva tunnin fysioterapiakokonaisuus. Käynti räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan ja sen aikana voi saada apua esim. häiritsevien kiputilojen hoitoon sekä vinkkejä yleiseen jaksamiseen.
60 € (sis. 60 min fysioterapiakäynnin)

JOULU135 FYSIOTERAPIA
JOULU135 sisältää kolme 45min fysioterapiakäyntikertaa. Onko läheiselläsi jokin pitkään jatkunut vaiva, kiputila tai vanha vamma, joka häiritsee arkea? Paketti sisältää alkukartoituksen, tutkimista, harjoittelua, kotiohjeet sekä tarvittaessa manuaalista terapiaa.
150 € (sis. 3×45 min fysioterapiakäyntiä)

Tarjoukset ovat voimassa 20.12.2021 saakka. Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Kaikki lahjakorttiin sisältyvät hoitokerrat tulee käyttää määräaikaan mennessä. Tilaa lahjakortti sähköpostitse osoitteesta [email protected].