HJK Valmentaja-akatemia 15–25-vuotiaille

Haku HJK:n valmentaja-akatemian kaudelle 2022–2023 on alkanut. Valmentaja-akatemia tarjoaa 15–25-vuotiaille mahdollisuuden ottaa ensiaskeleita urallaan, olivatpa urahaaveet valmennuksen tai muun urheilutoiminnan parissa.

HJK Valmentaja-akatemia. Photo: © Mira Lönnqvist

Valmentaja-akatemian ytimenä toimii työssäoppimishenkinen jakso, jossa pääset toimimaan HJK:n kaupunginosajoukkueen apuvalmentajana kaupunginosavastaavan ohjauksessa. Näin jokainen akatemialainen pääsee kosketuksiin käytännön valmennustyön kanssa alusta saakka. Pääset kouluttautumaan jalkapallovalmennuksen maailmaan myös Palloliiton sekä Klubin omien teemakoulutusten kautta.

Valmentaja-akatemian kausi etenee junioreiden jalkapallokauden mukaisesti. Uuden Valmentaja-akatemian kauden ensimmäinen koulutus järjestetään lokakuun aikana ja valmennusjakso käynnistyy 1.11.2022. Valmentaja-akatemian kausi jatkuu lokakuun 2023 loppuun.

Valmentaja-akatemian kauden päättyessä omaat lasten kanssa työskentelyn ja HJK:n kaupunginosajoukkueiden nuorimpien ikäluokkien valmennuksen perusperiaatteet sekä hyvän pohjan liikunnan jatko-opiskeluun. Kauden päätyttyä motivoituneilla akatemialaisilla on myös mahdollisuus työllistyä seuraan esimerkiksi apuvalmentajiksi tai futiskouluohjaajiksi. Viimeisimmiltä valmentaja-akatemian kausilta yli puolet osallistujista on työllistyneet Klubiin ja heistä neljä on edennyt HJK:n kaupunginosavastaaviksi. Tiedossa on siis todellinen pikatie valmentajauralle!

Mikäli olet kiinnostunut kehittymään valmentajana, sinulla on kokemusta liikunnasta ja toimit mielelläsi lasten kanssa, haluamme kuulla sinusta! Toivomme, että olet valmis sitoutumaan Valmentaja-akatemiaan, sillä koulutukseen sisältyy joukkueharjoituksia vähintään kolme tuntia viikossa. Koulutus on osallistujille maksuton.

Hae mukaan alla olevan linkin kautta viimeistään 2.10.2022.

HJK VALMENTAJA-AKATEMIAAN SISÄLTYVÄT KOULUTUKSET

  • Futisvalmentajan startti
  • 3–5 HJK:n teemakoulutusta
  • Apuvalmentajana toimiminen HJK:n kaupunginosajoukkueissa kaupunginosavastaavan koulutettavana, työssäoppimisen periaatteella