HJK:n uudet ikäluokat perustetaan toukokuussa

HJK perustaa uudet joukkueet 2015–2016 syntyneille tytöille ja pojille. Aloittavien ikäluokkien joukkueiden harjoittelu käynnistyy kokeilujaksolla porrastetusti toukokuussa.

Juniori - HJK Helsinki

Klubissa jokaisella pelaajalla on oikeus osallistua ja kehittyä itselleen optimaalisella tavalla sekä rakastua ja kiintyä liikuntaan. Myönteiset oppimiskokemukset ovat keskeisessä osassa lapsen kasvun ja kehityksen tukemisessa. Myös pettymysten käsittely turvallisessa ympäristössä tukee lapsen itsesäätelytaitojen kehittymistä. Toiminta tapahtuu jalkapallon ehdoilla, mutta kasvatuksellisuus ja suvaitsevaisuus näyttelevät HJK:n junioritoiminnassa suurta roolia.

Aloittavien ikäluokkien 2015-2016 syntyneiden joukkueet perustetaan Arabianrannan, Eastin, Kannelmäen, Lauttasaaren, Malmin, Munkkiniemen ja Töölön kaupunginosiin. Lisäksi City-alueelle perustetaan joukkue 2014-2015 syntyneille tytöille.

Toimintaa voi tulla kokeilemaan ilmaiselle kuukauden mittaiselle kokeilujaksolle. Kokeilujakso ei vaadi aiempia taitoja eikä se sido osallistujia mihinkään. Mukaan tarvitaan vain nappulakengät tai lenkkarit, urheiluun soveltuvan asun sekä pallon (koko 3).

Näin pääset mukaan

  1. Ilmoittaudu ilmaiselle kokeilujaksolle kunkin joukkueen kotisivulta, hjk-j.fi
  2. Saat joukkueelta sähköpostitse lisätietoja seuran toiminnasta ja kutsun kokeilujaksolle. Tutustu toimintaan kuukauden kokeilujakson ajan. Jalkapallo voi olla myös perheen yhteinen harrastus, joten vanhemmat ovat tervetulleita apuvalmentajiksi ja toimihenkilötehtäviin heti kokeilujaksosta alkaen.
  3. Kokeilujakson jälkeen voit valita haluatko jatkaa joukkueen toiminnassa. Mikäli päätät jatkaa joukkueessa, ensimmäisen vuoden jäsenmaksu on alennettu 50 € (norm. 150 €).

Voit tutustua aloittavien ikäluokkien toimintaan tarkemmin tästä.

Ilmoittautumislomakkeet sekä joukkueiden yhteystiedot löydät joukkueiden kotisivuilta.

HJK Arabianranta T/P 15-16 >>
HJK East T/P 15-16 >>
HJK Kannelmäki T/P 15-16 >>
HJK Lauttasaari T/P 15-16 >>
HJK Malmi T/P 15-16 >>
HJK Munkkiniemi T/P 15-16 >>
HJK Töölö T/P 15-16 >>

HJK City T 14-15 >>

Pidätämme oikeudet muutoksiin aloituspäivämäärän suhteen. Mikäli koronaepidemia ei salli joukkueiden perustamista toukokuussa, siirretään perustamisajankohtaa sille paremmin soveltuvaan aikaan.

Tervetuloa katsomaan ja kokeilemaan millaista jalkapallon pelaaminen Klubissa on!

Lisätietoja antaa:
Marko Hirvonen
valmennuspäällikkö
[email protected]