Jenni Khadr Klubin kuukauden vapaaehtoinen

HJK arvostaa kenttätasolla toimivia vapaaehtoistyöntekijöitään, ja haluaa kiittää heitä panoksestaan seuran hyväksi palkitsemalla kuukauden vapaaehtoisen. Maaliskuun vapaaehtoinen palkitaan HJK:n kumppanin Scandicin lahjakortilla!

Maaliskuun vapaaehtoiseksi on valittu Jenni Khadr. Voimassa olevien suositusten mukaisesti palkitseminen tapahtui etäyhteyksien avulla.

Jenni toimii HJK East 06 -joukkueen rahastonhoitajana ja huoltajana. Jennin Klubitaival alkoi jo kymmenen vuotta sitten oman pojan aloitettua HJK:n futiskoulussa. Matkan varrelle on mahtunut useita toimihenkilöpestejä eri kaupunginosissa.

– Jossain vanhempainillassa ilmoitin, että jos kukaan muu ei ryhdy tehtävään, niin minä voin tehdä. Siitä se sitten lähti. Eihän joukkuetoiminta kuitenkaan toimi ilman vapaaehtoisia, ja olemme kyllä saaneet yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa paljon hyviä asioita aikaiseksi. Olen myös saanut tänä aikana tosi hyviä uusia ystäviä muista vanhemmista ja toimihenkilöistä, Jenni hymyilee.

Jenniä kuukauden vapaaehtoiseksi äänestäneet kuvailevat häntä mm. näin:

Jenni on todella avulias ja ajattelee kaikessa joukkueen parasta. On sitoutunut HJK:n arvoihin.


Jenni on tarkka, huolellinen, suunnitelmallinen, ripeä ja silti ystävällinen ja lämmin. Mitä Jenni ei osaa sitä ei ihmisen tarvitsekaan osata!

Vapaa-ajallaan Klubin Gimmoissa pelaavalla Jennillä on selkeä viesti klubilaisvanhemmille.

– Haluan rohkaista myös muita nostamaan rohkeasti kätensä vanhempainillassa ja lähtemään mukaan. Täällä ei tarvitse pelätä, että ei osaisi tai että siitä olisi liiaksi kuormaa, sillä tekijöitä on monta. Eikä tämä tunnu kuormalta, kun teemme yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa asioita yhteisen hyvän eteen. Rohkeasti mukaan vaan, Jenni rohkaisee.

Kiitos Jenni arvokkaasta työstäsi Klubin eteen!

Voit ehdottaa seuraavaa Klubin kuukauden vapaaehtoista tästä.