Jouni Pekkola Klubin kuukauden vapaaehtoinen

HJK arvostaa kenttätasolla toimivia vapaaehtoistyöntekijöitään, ja haluaa kiittää heitä panoksestaan seuran hyväksi palkitsemalla kuukauden vapaaehtoisen. Toukokuun vapaaehtoinen palkitaan HJK:n kumppanin Scandicin lahjakortilla!

Toukokuun vapaaehtoiseksi on valittu Jouni Pekkola! HJK:n East-alueen 2014–2015 syntyneiden joukkueen rahastonhoitajana toimiva Jouni aloitti myös uuden 2015–2016 syntyneiden ikäluokan joukkueenjohtajana.

– Kun 2014–2015 syntyneiden joukkue perustettiin, ajattelin etten ota mitään ylimääräisiä hommia. Jossain vaiheessa kesken aloituskokousta pyörsin kuitenkin ajatukseni ja lupauduin rahikseksi. Olen joka tapauksessa kentän laidalla lähes aina, joten yhtä hyvin voin myös tehdä samalla jotain, Pekkola naurahtaa.

Monen muun toimihenkilön tavoin Jouni painottaa toimihenkilötehtävien tuomaa yhteisöllisyyttä ja rohkaisee muitakin pyörtämään päätöksensä.

– Olen itse aika tuttu näky kentän laidalla, joten siellä on syntynyt myös hyviä ystävyyssuhteita. Muutaman kerran on tuotu vanhempien kanssa omakin pallo ja potkittu keskenämme sillä aikaa, kun pojat ovat treeneissä, Jouni muistelee ja jatkaa:

– Ainakaan rahiksen hommassa ei työhön huku. HJK on iso seura ja meillä on ammattivalmentaja, mutta kyllä meitä isiä ja äitejä tarvitaan moneen hommaan. Kannustan ehdottomasti mukaan, tekemistä löytyy aina, eikä osaamattomuutta ei tarvitse pelätä. Apua löytyy HJK:sta paljon. Ei minulla ollut lainkaan käsitystä siintä mitä rahiksen pesti pitää sisällään. Tina Kuusela on joutunut paljon vääntämään asioita minulle rautalangasta, Pekkola hymähtää.

Kiitos Jouni arvokkaasta työstäsi Klubin eteen!

Voit ehdottaa seuraavaa Klubin kuukauden vapaaehtoista tästä.