Kaupunginosat tutuksi: Lauttasaari

Klubin kotisivuilla ja somekanavissa tutustutaan vuoden aikana HJK:n yhdeksän kaupunginosan toimintaan pintaa syvemmin. Aiemmin tänä vuonna on tutustuttu Munkkiniemeen ja Kannelmäkeen. Nyt vuorossa on Lauttasaari!

Lauttasaari - HJK Helsinki

Lauttasaaren liikuntapuistossa, Pyrkällä, käy sinivalkoinen kuhina. Riemu kotisaaren tekonurmella on käsinkosketeltavaa kesän pelien alkaessa. Talvi ja pelitauko ovat olleet pitkiä, joten ei ole ihme, että ilmassa on jännitystä.

HJK Larussa on joukkueet neljälle nuorimmalle ikäluokalle, 6-vuotiaista 9-vuotiaisiin. Iän karttuessa Klubin pelaajapolku jatkuu Töölön kaupunginosajoukkueissa. Uusi 2015–2016 syntyneiden ikäluokka on Lauttasaaressa ennätyksellisen suuri, joten saarella nähdään tänä keväänä entistä enemmän klubilaista riemua.

Ei sillä, että Klubin logoa olisi ennenkään ollut vaikea bongata onnellisten saarelta. Lauttasaaressa harjoittelee nimittäin lähes 120 klubilaista ja jäseniä löytyy lähemmäs 300. Lisää Klubituttuja löytyy saaren futiskouluista. HJK Larun 3–6-vuotiaiden futiskoulut tarjoavat oivan mahdollisuuden tutustua lajiin ja muihin alueen asukkaisiin rennoissa merkeissä. Klubin futiskoulut pyörivät myös kesäisin, joten mukaan voi hypätä myös kesäloman aikana.

Klubi on liikuttanut lauttasaarelaisia lapsia jo useiden vuosikymmenten ajan. Yhtäjaksoisesti HJK on ollut Lauttasaaressa yli kymmenen viime vuotta. Pitkät perinteet ovat jättäneet jälkensä. Yli kymmenen osaavaa valmentajaa, lukuisat toimihenkilöt ja aktiiviset vanhemmat pitävät tunnelmaa yllä niin kentällä, kentän reunalla kuin treenien ulkopuolellakin. Lauttasaaren toimihenkilöiden sanoin Klubin Larun porukasta onkin kehittynyt oma pieni yhteisönsä, jossa on syntynyt uusia ystävyyssuhteita niin lasten kuin aikuistenkin välille.

HJK:n Lauttasaaren toimintaa seurataan koko viikon ajan Klubin somekanavissa. Ota siis haltuun HJK junioreiden kanavat InstagramissaFacebookissa ja Twitterissä.

Voit jakaa myös oman Laru-kuvasi Instagram Storyssä merkitsemällä mukaan @hjk_ry.

LAUTTASAAREN AVOIMET ILMOITTAUTUMISET