Klubin joukkueet menestyksekkäitä ELL-sarjoissa

Klubin akatemiajoukkueet pääsivät riemuitsemaan viikonloppuna pelatuissa ELL-sarjojen viimeisissä otteluissa.

HJK Juniorit. Photo: © Mira Lönnqvist

Kaikki HJK:n 13–15-vuotiaiden akatemiajoukkueet (T06, T07, T08 sekä P06, P07 ja P08) voittivat ikäluokkansa sarjan mestaruuden. Lisäksi tyttöjen joukkueet voittivat kukin oman lopputurnauksensa. P08 ja P06 lopputurnaukset pelataan loka-marraskuussa.

– Erikoinen, koronarajoitusten sävyttämä, jalkapallokausi 2021 on päätösvihellyksessä. HJK Akatemian 13–15-vuotiaat voittivat kaudenaikaisia haasteita esimerkillisesti toteuttamalla laadukasta harjoitusarkea ja tekemällä kaikkensa kentällä ja kentän ulkopuolella. Tulos nähdään nyt sarjojen ja lopputurnausten päätyttyä, HJK:n akatemiajohtaja Hans Lahti kertaa ja jatkaa:

– Suunta on oikea. Sekä jokaisen yksilön että meidän yhteisönä on kuitenkin hyvä pitää myös näinä voiton hetkinä mielessä, että tämä ei ole päätepiste. Jatkamme arjen työtämme, jotta tulevaisuus olisi yhtä kirkas kuin mitalit tänään kaulassamme.

Haasteiden värittämän kauden päätteeksi on kuitenkin hyvä pysähtyä hetkeksi nauttimaan työn tuloksista.

– En voisi olla yhtään ylpeämpi kaikista pelaajista, valmentajista ja taustahenkilöistä sekä pelaajien vanhemmista, jotka ovat kukin tehneet oman työnsä nyt saavutettujen sijoitusten eteen – Paljon onnea!

Koko Klubi onnittelee joukkueita upeista saavutuksista!