Klubin kuukauden vapaaehtoinen: Jutta Lavonen

Jokainen HJK:n vapaaehtoistoimija tekee korvaamattoman arvokasta työtä. Tunnustuksena toimihenkilöiden panostuksista HJK ja Scandic palkitsevat tänäkin vuonna joka kuukausi Klubin kuukauden vapaaehtoistoimijan Scandicin lahjakortilla.

Jutta Lavonen - HJK Helsinki

Kesäkuun kuukauden vapaaehtoiseksi on valittu HJK West P08 Valkoinen -joukkueen joukkueenjohtaja Jutta Lavonen. Muutama vuosi sitten oman pojan Malmin kaupunginosajoukkueen jojona aloittanut Jutta on jatkanut joukkueenjohdossa myös usean joukkueen yhdistyttyä yhdeksi West-joukkueeksi.

– Jalkapallo on itselläni veressä ja tykkään tehdä pelaajien eteen kaiken mitä vaan pystyn. Vedän välillä joukkueelle myös fysiikka- ja rapputreenejä tai tuuraan valmentajia peleissä. Tehtävän laajuus ja tämä kokonaisuus miellyttävät itseäni tosi paljon.

– On hienoa nähdä, miten voin myös jojona motivoida pelaajia etenkin iässä, jolloin moni usein lopettaa. Meidän 40 pelaajan joukkueen liima ja motivaatio on yhteishenki, joka näkyy kentällä jo treenien aikana. Siihen on panostettu paljon, Jutta kertoo.

”Jutta tekee tauotta töitä joukkueen eteen, suunnittelee toimintoja, viestii ja toteuttaa asiat joukkueen hyväksi. Hän on aktiivisesti mukana joukkueen arjessa ja kannustaa muita toimihenkilöitä sekä pelaajia.”

– Haluan myös toistaa ne kuuluisat sanat, että ei jojopestissä ole mitään pelättävää. Rohkeasti mukaan kaikki, jotka vähänkin uskaltavat kokeilla tätä! Isot kiitokset toki myös meidän valmentajillemme, heidän kanssaan tätä on tosi helppo tehdä, Jutta päättää.

Kiitos Jutta koko Klubin puolesta!

Ketä sinä haluaisit muistaa kuukauden vapaaehtoisen tittelillä? Ehdota omaa suosikkiasi tästä.