Klubin kuukauden vapaaehtoinen: Mikael Rehn

Jokainen HJK:n vapaaehtoistoimija tekee korvaamattoman arvokasta työtä. Tunnustuksena toimihenkilöiden panostuksista HJK ja Scandic palkitsevat tänäkin vuonna joka kuukausi Klubin kuukauden vapaaehtoistoimijan Scandicin lahjakortilla.

Mikael Rehn - HJK Helsinki

Toukokuun kuukauden vapaaehtoiseksi on valittu HJK Töölö P11 ja HJK Töölö T/P16-17 -joukkueiden joukkueenjohtaja Mikael Rehn. Mikael on ollut Töölö P11 -jengin mukana sen perustamisesta saakka ja otti keväällä vastuulleen myös Töölön suuren aloittavan ikäluokan.

– Toimin ensin Töölö P11 apuvalmentajana ja varustevastaavana ja jatkoin siitä jojoksi. On ollut mahtava nähdä miten pojat kasvavat ja kehittyvät sekä päästä toimimaan erilaisten ihmisten kanssa ja tutustumaan muihin vanhempiin. Kiitokset myös meidän joukkueen erinomaisille peluuttajille, jotka tekevät minun hommista helpompia. Yhteistyöllä homma sujuu, Mikael kiteyttää ja lisää pilke silmäkulmassa:

– Korona-aikana jojon homma oli siitäkin hyvä pesti, että pääsi tehtävän varjolla katsomaan futista silloinkin, kun kaikki muu tuntui olevan kiinni.

Miikulla pysyy langat käsissä, vaikka pelaajia on paljon! Hän ajattelee toiminnassaan kaikkien peliryhmien ja koko joukkueen etua ja on hyvin tavoitettavissa. Miiku on myös hyvin verkostoitunut Klubiperheen sisällä.

Lähes 150 Töölön pelaajan treeni-ilmoittautumisia seuraavalla Mikaelilla on vain yksi toive:

– Merkitkää MyClubiin in/out! Se on ainoa asia, mistä tässä voi saada harmaita hiuksia, Mikael nauraa.

Kiitos Miiku kaikesta Klubin ja joukkueidesi eteen tekemästäsi duunista!
Ketä sinä haluaisit muistaa kuukauden vapaaehtoisen tittelillä? Ehdota omaa suosikkiasi tästä.