Kuukauden vapaaehtoinen: Niko Helle

Jokainen HJK:n vapaaehtoistoimija tekee korvaamattoman arvokasta työtä. Tunnustuksena toimihenkilöiden panostuksista HJK ja Scandic palkitsevat tänäkin vuonna joka kuukausi Klubin kuukauden vapaaehtoistoimijan Scandicin lahjakortilla.

Niko Helle - HJK Helsinki

Klubin kuukauden vapaaehtoiseksi on valittu HJK Naisten United -aikuisjoukkueen pitkäaikainen valmentaja Niko Helle. Nikon tie Klubissa ja ylipäätään valmennustehtävissä on kulkenut vahvasti yhtä matkaa United -joukkueen kanssa.

– Työpaikallani porukka innostui 12 vuotta sitten perustamaan futisjengin. Olin ainoa, joka oli edes pelannut aiemmin, joten minusta tehtiin valmentaja. Olen aina ollut kilpaurheilija ja muutaman vuoden jälkeen harrastejengin tahti alkoi olla itselle liian kevyttä, joten perustimme muutaman muun kanssa kilpailullisemman joukkueen. Mietimme jopa oman seuran perustamista, mutta muutaman mutkan kautta päädyimme kuitenkin koko silloisen jengin kanssa Klubiin, Niko kertaa alkutaipaletta.

Nikon luotsaamassa joukkueessa pelaa ja harjoittele yhä joukkueen alkuperäisiä pelaajia. Myös uusia pelaajia Nelosessa pelaavaan Unitediin on riittänyt reilusti.

”Niko on valmentanut joukkuettamme ilman korvausta siitä asti kun HJK United perustettiin. Ollut paikalla lähes kaikissa treeneissä vuosien aikana ja tehnyt paljon hyvää duunia täysin vastikkeetta.”

– Pelaamme Nelosessa, mutta tavoitteena on aina nousu Kolmoseen. Treenaamme pari kertaa viikossa, vaikka näin valmentajan mielestä voisimme treenata useamminkin, mutta kunnon treenejä kyllä vedetään. Meillä on tosi motivoitunutta porukkaa ja treeneissä käydään säännöllisesti. Se tekee tästä myös valmennuksellisesti harrastejoukkuetta helpomman, kun motivaatiotasot eivät vaihtele, Niko selventää.

Kiitos Niko pitkäjänteisestä työstäsi Klubissa!

Ketä sinä haluaisit muistaa kuukauden vapaaehtoisen tittelillä? Ehdota omaa suosikkiasi tästä.