Neljälle HJK-lupaukselle ensimmäiset pelaajasopimukset

Onnittelut Eetu, Adam, Adam & Peetu!

HJK:n poikamaajoukkuepelaajat Eetu Grönlund, Adam Zaitra, Adam Le Goff-Conan ja Peetu Harden ovat tehneet ensimmäiset pelaajasopimuksensa HJK:n kanssa. 

HJK:n B-nuorten nykyinen talenttivalmentaja Niko Rajala on päässyt vuosien varrella valmentamaan nyt 15–16-vuotiaiksi kasvaneita poikia, ja nyt B-junnuiässä Rajalan ja poikien tiet kohtaavat jälleen. Annetaanpa siis Rajalan kertoa millaisista pelimiehistä on kyse. Yksi asia on Rajalan mukaan yhtäläistä heille kaikille, pelipaikasta riippumatta: ”Kovia harjoittelijoita kaikki!”

Laitapuolustaja Eetu Grönlund (s. 2008)
Siirtyi noin 10-vuotiaana Pitäjänmäen Tarmosta Klubin Akatemiaan. Vasenjalkainen, todella taitava ja periksiantamaton laitapuolustaja, joka pystyy pelaamaan myös keskikentän pohjalla.

Laitapuolustaja Adam Le Goff-Conan (s. 2007)
HJK:n oma kasvatti Töölön kaupunginosajoukkueesta asti. Kovimpia tuntemiani harjoittelijoita. Todella periksiantamaton ja taitava oikea laitapuolustaja, joka pystyy pelaamaan myös laitahyökkääjänä. 

Keskikenttäpelaaja Adam Zaitra (s. 2008)
Siirtyi Klubiin 9-vuotiaana Kirkkonummelta KyIF:stä. Todella lahjakas keskikenttäpelaaja ja erittäin hyvä kuljettamaan palloa. Loistava ensimmäinen kosketus. 

Keskikenttäpelaaja Peetu Harden (s. 2007)
Klubin oma kasvatti HJK/East-kaupunginosajoukkueesta asti. On ikäluokassaan maan parhaita kutospaikan pelaajia. Maagisen hyvät syötöt, ensimmäinen kosketus, sijoittuminen ja pelin havainnointi. Kulunut vuosi meni pitkälti penkin alle loukkaantumisen vuoksi. 

Onnittelut sopimuksista Eetu, Adam, Adam & Peetu!