Pajamäen uusi kenttä onnistuneesti käyttöön

HJK:n kenttäremontti Pajamäessä on valmistunut. Käytössä on upouusi 11v11-kokoinen lämmitettävä tekonurmi.

Pajamäki 1 - HJK Helsinki

Vastavalmistunut kenttä korvaa aiemmin tilalla olleen, pienemmän Pajamäki 1 -kentän. Aiempaa suuremman kenttäalueen lisäksi uusi lämmitetty tekonurmi tuo lisätunteja mahdollistamalla ympärivuoisen harjoittelun. Kentän yhteyteen on avattu myös pukukopit, joissa on suihkut ja wc-tilat.

Pajamäki 1 -kentän remontin yhteydessä uusittiin myös viereisen Pajamäki 2 -kentän pinta ja molempien kenttien valaistus. Kenttien yhteyteen on tuotu lisäksi vapaasti käytettävissä olevat ulkoliikuntavälineet.

– Uusi kenttä mahdollistaa jopa 70 koko kentän viikkotuntia ympärivuotisesti. Tunnit tulevat todella tarpeeseen useiden Helsingin kenttien ollessa remontissa, HJK:n palvelupäällikkö Santeri Niemi-Pynttäri kertoo.

Kenttäaluetta viimeistellään vielä lähipäivinä, mutta ensimmäiset Klubin joukkueet ovat jo päässeet nauttimaan uudesta kentästä. HJK:n valmentajat ja joukkueenjohtajat ovat saaneet sähköpostitse ohjeet kenttävuorojen varaamisesta ja kentän käytöstä.

HJK:n joukkueiden talven harjoitusvuorot myös uudelle kentälle jaetaan tuttuun tapaan valmennuspäälliköiden kautta. Muut tahot voivat tiedustella vapaita vuoroja sähköpostitse [email protected].

Otamme mielellämme vastaan palautetta uudesta kentästä! Palautteet voi toimittaa sähköpostitse:

Antti-Jussi Väinölä, Pajamäen rakennushanke, [email protected]
Santeri Niemi-Pynttäri, HJK ry:n vuorot, [email protected]