Petteri Lindberg Klubin huhtikuun vapaaehtoinen

HJK arvostaa kenttätasolla toimivia vapaaehtoistyöntekijöitään, ja haluaa kiittää heitä panoksestaan seuran hyväksi palkitsemalla kuukauden vapaaehtoisen. Huhtikuun vapaaehtoinen palkitaan HJK:n kumppanin Scandicin lahjakortilla!

Petteri Lindberg - HJK Helsinki

Huhtikuun vapaaehtoiseksi on valittu Petteri Lindberg. Voimassa olevien suositusten mukaisesti palkitseminen tapahtui etäyhteyksien avulla.

HJK 07 -joukkueen huoltajana toimivalle Petterille kausi on jo kuudes Klubin väreissä. Huoltajan tehtävä onkin vienyt vuosien mittaan täysin mennessään.

– Olen paikalla oikeastaan jokaisissa treeneissä, joten tästä on muodostunut jo omakin harrastus, joka menee aika rutiinilla. Treenit tuovat myös itselle hyvää vaihtelua neljän seinän sisällä istumiseen, Lindberg tuumaa.

Huoltajan tehtävään kuuluu monenlaista. Petteri muistelee etenkin joukkueen yhteisiä turnausreissuja kaihoten. Huoltajan pestin punainen lanka on kuitenkin Petterin mielessä selkeänä.

– Meillä on koko ajan ollut huippuluokan valmentajat. Tavoitteeni on, että valmentajat valmentavat ja minä pidän huolen, että treenien aikana kaikki muu sujuu, Lindberg päättää.

Kiitos Petteri arvokkaasta työstäsi Klubin eteen!

Voit ehdottaa seuraavaa Klubin kuukauden vapaaehtoista tästä.