Rekry: Hae HJK kaupunginosavastaavaksi

HJK hakee kahta kaupunginosavastaavaa kokoaikaiseen työsuhteeseen avustamaan nykyisiä kaupunginosavastaavia HJK:n suurimpien pelaajamäärien kaupunginosissa, Töölössä ja Munkkiniemessä.

Nyt haettavat kaupunginosavastaavat valmentavat sekä organisoivat ja johtavat HJK:n 5–9-vuotiaiden kaupunginosajoukkueiden urheilutoimintaa yhdessä HJK:n nykyisten kaupunginosavastaavien kanssa. Valmennustehtävien luonteen vuoksi tehtävä edellyttää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

HJK tarjoaa kaupunginosavastaavilleen mahdollisuuden kokoaikaiseen työsuhteeseen, jossa yhdistyvät kaupunginosavastaavan ja HJK iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtävät. Kaupunginosavastaavan tehtävään voi hakea myös puolipäiväisesti, ilman iltapäiväkerhon ohjausta.

Tehtävä edellyttää intoa ja kiinnostusta lasten kanssa toimimisesta, valmentamisesta sekä lasten harrastustoiminnan organisoinnista. Aiempi kokemus katsotaan eduksi. Meille on tärkeää kuulla tavoitteistasi, joten kerro hakemuksessasi rohkeasti ajatuksistasi.

Maan johtavana junioriseurana HJK tarjoaa vahvaa tukea jokaisen valmentajan arkeen. Klubin valmentajia kehitetään myös jatkuvasti kohti henkilökohtaisia tavoitteitaan. Valmentajat saavat HJK:n kautta SPL:n koulutuksia sekä seuran oman sisäisen koulutuspolun. Valmentajat ovat oleellinen osa seurayhteisöä ja nauttivat siksi myös muista seuran eduista, kuten veloituksettomasta sisäänpääsystä liigajoukkueiden kotiotteluihin. Voit tutustua HJK:n valmentajapolkuun tarkemmin tästä.

Tehtävä alkaa 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV kehityspäällikkö Marko Hirvoselle, [email protected]. Hakuaika päättyy 10.11.2021. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja antaa:
Marko Hirvonen
[email protected]
+358405105130.