REKRY: HJK ry:n HR-päällikkö

Haluaisitko yhdistää vahvan HR-osaamisesi ja näkemyksesi tulevaisuuden työelämästä työyhteisöön, jossa vauhtia, intoa ja naurua piisaa? Hae meille, HJK ry:n HR-päälliköksi!

HJK henkilöstö - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK ry:n laaja-alainen toiminta kattaa joukkuetoimintaa n. 3500 juniorille, iltapäivätoimintaa yli 700 koululaiselle sekä lukuisia palveluita futiskouluista leireihin ja valmentajakoulutuksiin. Suuri seuramme työllistää vuosittain n. 350 henkilöä vakituisesta hallintohenkilöstöstä jalkapallovalmentajiin, kerho-ohjaajiin sekä kymmeniin kesätyöntekijöihin. Monipuolinen toimitamme tuottaa vuosittain yhteiskunnalle yli 47 miljoonan euron hyödyn.

Haemme seurallemme HR-päällikköä kehittämään ja johtamaan HR-prosessejamme sekä toimimaan esihenkilöidemme tukena. Olemme loistava porukka, vaikka itse sanommekin! Innostumme helposti, toimimme joustavasi ja viihdymme yhdessä. Haluamme säilyttää urheiluseuramaailman notkeuden ja intohimon tekemisessämme. Samalla kaipaamme sinulta asiantuntemusta ja johtajuutta kantaessamme vastuuta jo satojen henkilöiden työhyvinvoinnista.

Ihmistaidot ovat toimintamme ytimessä niin kentällä kuin hallinnossakin. Uskomme moderniin työelämään, jossa onnistumista ei mitata käytetyillä tunneilla ja jossa hyvinvoiva työntekijä on arvokkain resurssimme.

Meillä vastaat henkilöstöhallinnon kokonaisuudesta laaja-alaisesti. Kehität ja johdat rekrytointiprosessejamme, työterveyden ja -hyvinvoinnin kokonaisuuksia sekä toimit esihenkilöiden ja johdon tukena. Ensimmäisen työvuotesi aikana pääset mm. uudistamaan henkilöstöohjeitamme ja rakentamaan ja vahvistamaan esihenkilöille tarjottavaa tukea.

Tiimiimme hakemamme vahvistus on kovan luokan asiantuntija. Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai muu vastaavat valmiudet antava koulutus sekä vähintään kolme vuotta työkokemusta laaja-alaisista HR-tehtävistä. Tunnet henkilöstöhallintoa koskevan lainsäädännön ja osaat soveltaa tietoasi HR-prosessien kehittämiseen. Omaat kokemusta myös menestyksekkäästä rekrytoinnista ja operatiivisesta henkilöstösuunnittelusta.

Päivämme ovat vauhdikkaita, joten toivomme sinun olevan vahvuusalueellasi myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet lähtökohtaisesti positiivinen, aktiivinen ja osaat johtaa omaa työtäsi. Kanssasi työskentelee koko kunnianhimoinen hallintotiimimme, jossa jokainen on sitoutunut kehittämään itseään, toisiaan ja yhteistä seuraamme.

Ensisijainen työpisteesi sijaitsee Bolt Arenalla Helsingin Töölössä, mutta noudatamme hybridityömallia, jossa jokaisella henkilöllä ja tiimillä on mahdollisuus työskennellä myös etänä omaa työtään parhaiten tukevalla tavalla. Haluamme myös tukea henkilöstömme mahdollisuutta liikuntaan ja mielekkääseen vapaa-aikaan intohimoisen työn vastapainona. Meillä voit mm. kohdistaa joka viikko kaksi tuntia työajastasi haluamaasi liikuntaan.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toivomme sinun voivan aloittaa uudessa tehtävässäsi mahdollisimman pian. Hae mukaan viimeistään pe 24.3. lähettämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi toiminnanjohtaja Timo Muuriselle, [email protected]. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme position sopivan henkilön löydyttyä, joten suosittelemme toimimaan nopeasti.

Mikäli haluat kysyä lisää tehtävästä, lisätietoja antaa

tiistaisin 14.3. & 21.3. klo 9–10:

Timo Muurinen
toiminnanjohtaja, HJK ry
[email protected]
puh. +358 50 543 8082