Rekry: HJK ry:n talousvastaava

Hae harvoin tarjolla olevaan pestiin, johtavan kotimaisen jalkapalloseura HJK ry:n talousvastaavaksi!

HJK ry talousvastaava

HJK ry:n laaja-alainen toimita kattaa joukkuetoimintaa n. 3500 juniorille, iltapäivätoimintaa yli 700 koululaiselle sekä lukuisia palveluita futiskouluista leireihin ja valmentajakoulutuksiin. Toimimme läheisessä yhteistyössä Helsingin kaupungin, Palloliiton sekä lukuisten muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Monipuolinen toimitamme tuottaa vuosittain yhteiskunnalle yli 47 miljoonan euron hyödyn.

Talousvastaavana vastaat HJK ry:n osto- ja myyntireskontrasta, talousseurannasta ja talousraporttien tuottamisesta sekä seuran sisäisesti että keskeisille sidosryhmillemme. Olet aktiivinen tuki ja työpari kunkin toiminnon vastaavalle henkilölle. Tehtävään sisältyy myös palkanlaskentaa, johon saat vahvan tuen koko Klubiyhteisön palkanlaskennasta.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta tarkkuutta sekä vahvoja tiimityöskentelytaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä toimit tiiviissä yhteistyössä muun henkilöstön ja sidosryhmiemme kanssa. Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa sekä vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Persoonana olet valmis johtamaan omaa työskentelyäsi ja utelias oppimaan. Mikäli et tiedä miten jotakin tulisi tehdä, olet valmis selvittämään. Et pelkää tarttua toimeen sekä kokeilet mielelläsi myös uusia toimintatapoja.

Motivoitunut työyhteisömme tarjoaa sinulle paikan kehittyä sekä kehittää suomalaisen jalkapallon edelläkävijän toimintaa myös taloushallinnan ja -johtamisen osa-alueilla. Kanssasi työskentelee koko kunnianhimoinen tiimimme, jossa jokainen on sitoutunut kehittämään itseään, toisiaan ja yhteistä seuraamme.

Haluamme tukea henkilöstömme mahdollisuutta liikuntaan ja mielekkääseen vapaa-aikaan intohimoisen työn vastapainona. Meillä voit mm. kohdistaa joka viikko kaksi tuntia työajastasi haluamaasi liikuntaan. Ensisijainen työpisteesi sijaitsee Bolt Arenalla Helsingin Töölössä, mutta noudatamme hybridityömallia, jossa jokaisella henkilöllä ja tiimillä on mahdollisuus työskennellä myös etänä omaa työtään parhaiten tukevalla tavalla.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toivomme sinun voivan aloittaa uudessa tehtävässäsi maaliskuun alussa. Hae mukaan 29.1.2023 mennessä lähettämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi toiminnanjohtaja Timo Muuriselle, [email protected]. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Voimme käsitellä hakemuksia ja haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten suosittelemme toimimaan nopeasti.

Mikäli haluat kysyä lisää tehtävästä, lisätietoja antaa:
Keskiviikkoisin 18.1. & 25.1. klo 9–10:

Timo Muurinen
toiminnanjohtaja, HJK ry
[email protected]
puh. +358 50 543 8082