Sata pelaajaa jatkaa harrastusta Aulis Rytkönen -rahaston tuella

Aulis Rytkönen -rahasto on myöntänyt yli sadalle pelaajalle henkilökohtaisen avustuksen jalkapalloharrastuksen jatkamiseksi.

Aulis Rytkönen -rahasto - HJK Helsinki

Aulis Rytkönen -rahaston tavoitteena on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen kaikille nuorille perhetaustasta, taloudellisista syistä tai vaikkapa fyysisestä vammasta huolimatta. Vuosittain jaettavien avustusten avulla HJK:n junioripelaajat voivat saada henkilökohtaisen maksusitoumuksen joukkueen kuukausimaksua varten.

Vuonna 2022 avustuksia haettiin ennätyksellisen paljon. Avustuksia myönnettiin 106 pelaajalle, yhteensä 30 600 € verran. Avustuksia myönnettäessä tavoitteena oli erityisesti mahdollistaa usein ainoan harrastuksen jatkuminen myös pidemmällä aikavälillä.

Avustettavien pelaajien määrä sekä avustusten kokonaissumma ovat kolminkertaistuneet rahaston ensimmäisistä toimintavuosista 2015–2016. Vuosina 2015–2022 Aulis Rytkönen -rahaston kautta on tuettu yhteensä 578 pelaajaa noin 160 000 eurolla.

– Näemme rahaston toiminnan tärkeänä osana HJK-perheen yhteiskuntavastuutyötä. Vuosittain kasvava hakemusten määrä kertoo, että avustuksille on aiempaa enemmän tarvetta ja on hienoa, että pystymme Aulis Rytkönen -rahaston kautta tukemaan pelaajia. Kiitämme kaikkia yrityskumppaneitamme ja yksityisiä henkilöitä, jotka ovat lahjotuksillaan tänäkin vuonna mahdollistaneet monen nuoren jalkapalloilijan harrastuksen jatkumisen, rahastoa hallinnoivan Talenttiklubi ry:n hallituksen puheenjohtaja Heidi Puolitaival kiittää.

Aulis Rytkönen -rahaston kautta jaettavat avustukset koostuvat yritys- ja yksityishenkilöiden lahjoituksista. Rahastoon voi tehdä yksittäislahjoituksia tai jatkuvia kuukausilahjoituksia. Tutustu Aulis Rytkönen -rahastoon tarkemmin tästä.

Seuraava avustushaku aukeaa keväällä 2023.