SOL avaa klubilaisille oven työelämään

HJK ja SOL laajentavat jo aiemmin alkanutta yhteistyötään. Molempien arvomaailman ytimessä oleva ajatus lasten ja perheiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä on tuonut Klubiperheille uusia työllistymismahdollisuuksia.

HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK käynnisti toukokuun alussa uuden matalan kynnyksen HJK Harraste -toiminnan. HJK Harrasteen joukkueet tarjoavat 9–12-vuotiaille mahdollisuuden tutustua urheiluseuratoimintaan ja liikuntaan ilman pitkäaikaista sitoutumista tai suuria kustannuksia. Toiminta on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille, joilla ei ole vielä liikuntaharrastusta

– Palaute ensimmäisten viikkojen harjoituksista on vain vahvistanut käsitystämme siitä, että juuri tällaiselle toiminnalle on tarvetta. Moni on haaveillut jalkapalloharrastuksesta pitkään tai pelannutkin aiemmin, mutta perheen taloudellinen tilanne on estänyt joukkueessa treenaamisen. Jalkapallon kokeileminen ja harrastaminen matalammalla kynnyksellä on noussut myös yhdeksi syyksi osallistua HJK Harrasteen toimintaan. SOLin tarjoamalla tuella voimme avata yhä useampaan kaupunginosaan vastaavat joukkueet, HJK:n valmennuspäällikkö Emma Järvinen iloitsee.

Harrastuskustannusten minimoimisen lisäksi HJK ja SOL pyrkivät auttamaan haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevia perheitä tekemällä työllistymisen mahdollisimman helpoiksi. Yli 13 000 henkilöä työllistävä SOL jalkautuu HJK Harrasteen treeneihin kesäkuussa.

– HJK tekee tärkeää työtä lasten harrastetoimintojen eteen ja meille on kunnia asia olla mukana tässä yhteistyössä. Koemme huolta lasten liikunnan vähentymisestä ja haluamme olla mukana tukemassa lasten harrastetoimintaa. HJK harrasteen tilaisuudet ovat hyviä paikkoja kohdata eri tilanteissa olevia perheitä ja kertoa tarkemmin erilaisista työmahdollisuuksistamme. Työ arjen rytmittäjänä ja perheen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin mahdollistajana on tärkeää jokaiselle perheelle, SOL-yhtiöiden viestintä- ja markkinointipäällikkö Taija Paavola kertoo ja jatkaa:

– Koimme sujuvaksi tavaksi lähteä futiskentän laidalle tapaaman vanhempia ja kertomaan miten voimme auttaa heitä työllisyysasioissa. Tarjoamme paljon erilaisia matalan kynnyksen työpaikkoja puhtaus- ja toimitila-alalla sekä Henkilöstöpalveluidemme kautta, joihin työllistyminen on helppoa tarjoamamme perehdytyksen avulla.

HJK X SOL: REKRYTOINTI POP-UP KLUBIPERHEILLE

HJK Harrasteen harjoitusten yhteydessä:

6.6.2022 klo 17–18
Ala-Malmin nurmi

8.6.2022 klo 16–17
Ilomäen tekonurmikenttä

16.6.2022 klo 16–17
Lehtikuusentien tekonurmikenttä

Kenelle?
Kaikille HJK:n 18 vuotta täyttäneille pelaajille, vanhemmille, toimihenkilöille ja ystäville riippumatta siitä, pelaako perheen lapsi juuri kyseisessä HJK Harrasteen joukkueessa.

Mitä?
Mahdollisuus keskustella ja kartoittaa omia uramahdollisuuksia henkilökohtaisesti SOL-rekrytoijan kanssa. Useisiin SOLin tehtäviin voi työllistyä myös ilman aiempaa koulutusta tai osaamista, sillä SOL panostaa perehdytykseen ja on valmis kouluttamaan, myös tutkintoon saakka, joten tehtävät sopivat myös alan vaihtajille.

Rekrytointitilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Rekrytoijat palvelevat suomeksi ja englanniksi.

Tutustu SOLin uramahdollisuuksiin

LISÄTIETOJA ANTAVAT:

Emma Järvinen
valmennuspäällikkö, kaupunginosatoiminta E10-D13
HJK ry
[email protected]
+358 50 462 9184

Johanna Friman
HR-asiantuntija
SOL
[email protected]
+358 405 434 670