Tule erityisryhmien jalkapallovalmentajaksi!

Kiinnostaisiko merkityksellinen vapaaehtoistyö erityisryhmien jalkapallon parissa?
Omaatko taustaa ryhmien ohjaamisesta tai valmentamisesta? Oletko esim. sosiaali-, terveys-, liikunta- tai kasvatusalan opiskelija ja/tai ammattilainen, oletko innostunut jalkapallosta?

Etsimme jatkuvasti uusia vapaaehtoisvalmentajia mukaan HJK:n erityisryhmäjoukkueisiin. Valmentajana sinulla on mahdollisuus hyödyntää, kehittää ja jakaa osaamistasi erityislasten ja/tai -aikuisten jalkapallotoiminnan valmennustehtävissä. HJK tarjoaa myös mahdollisuuden jalkapallovalmentajakoulutukseen.

Ryhmiemme tavoitteena on eroja ja moninaisuutta kunnioittava ilmapiiri ja yksilöiden toimintakyvyn, valmiuksien sekä tuen tarpeet huomioon ottava valmennus. Pyrimme tarjoamaan pelaajille turvallisen ympäristön, jossa kehittyä sosiaalisesti ja liikunnallisesti itselleen sopivalla tasolla jalkapallon parissa. Toteutamme joukkueidemme valmennusta pelaajia motivoiden sekä heidän vahvuuksiaan esiin nostaen.

Etsimme valmentajia kahteen joukkueeseen:

HJK Special (aikuisten joukkue)
HJK Pallotaiturit (lasten ja nuorten joukkue)

Molemmat joukkueet harjoittelevat sunnuntaisin. Voit hakea toiseen tai molempiin joukkueisiin. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ville Sallinen
valmentaja
[email protected]
050 5176763

Santeri Kortteisto
valmentaja
[email protected]
045 1881640