Ville Loppinen ja Sanna Kuittinen Klubin kuukauden vapaaehtoiset

HJK arvostaa kenttätasolla toimivia vapaaehtoistyöntekijöitään, ja haluaa yhdessä Kultajousen kanssa kiittää heitä panoksestaan seuran hyväksi palkitsemalla kuukauden vapaaehtoiset.

Ville Loppinen - HJK Helsinki

Marraskuun vapaaehtoiset ovat Ville Loppinen ja Sanna Kuittinen. Uusien suositusten mukaisesti palkitsemiset tapahtuivat tällä kertaa etäyhteyksien avulla.

Ville Loppinen toimii apuvalmentajana Lauttasaaren 2012 ja 2013 syntyneiden ikäluokissa. HJK:n valmennustehtävissä Ville on ollut vuodesta 2016 omien lasten aloitettua Lauttasaaren joukkueissa.

Ville on kuitenkin vielä paljon pidemmän linjan klubilainen. Hänen HJK-uransa alkoi 1986 pienenä jalkapalloilijana Kannelmäen joukkueesta. Matka sinivalkoisessa pelipaidassa jatkui aina B-ikäiseksi saakka.

– Meillä on Lauttasaaressa mahtava porukka. Tässä hommassa on oppinut tuntemaan noin sata lauttasaarelaista pelaajaa, ja tästä on kehittynyt oma pieni yhteisönsä. On ollut yllättävää, miten paljon muista taustahenkilöistä ja vanhemmista on syntynyt jopa uusia ystäviä. Tärkeintä kuitenkin on, että saan jakaa omien lasteni kanssa yhteisen ajan lisäksi yhteisen lajin ja tietenkin Klubin, Loppinen pohtii.

Sanna Kuittinen on niin ikään pitkän linjan klubilainen. Nykyisin East A -joukkueen joukkueenjohtajana toimiva Sanna on ollut saman joukkueen johdossa huimat 14 vuotta aina joukkueen perustamisesta saakka.

East A -joukkue on yksi Klubin monikulttuurisimmista. Joukkueessa on parhaimmillaan ollut yli 13 eri kansalaisuuden omaavaa pelaajaa ja puhuttu 12 eri kieltä. Sannasta joukkueen suurimpiin vahvuuksiin lukeutuukin rento ja lämmin ilmapiiri.

– Meillä on tosi hyvä ilmapiiri ehkä juuri siksi, että kaikki tulevat niin eri puolilta. Pojat ovat aina ottaneet kaikki avosylin hyvin vastaan ja jokainen on toivotettu tervetulleeksi meidän joukkueeseen. Myös meidän valmentajille valtavat kiitokset siitä, mitä he tekevät meidän pelaajien eteen, Kuittinen hymyilee.

Kiitos Ville ja Sanna klubilaisten eteen tekemästänne työstä!