Ville Nylund ja Pasi Kinnunen Klubin kuukauden vapaaehtoiset

HJK arvostaa kenttätasolla toimivia vapaaehtoistyöntekijöitään, ja haluaa yhdessä Kultajousen kanssa kiittää heitä panoksestaan seuran hyväksi palkitsemalla kuukauden vapaaehtoiset.

Ville Nylund - HJK Helsinki
Ville Nylund

Joulukuun vapaaehtoiset ovat Ville Nylund ja Pasi Kinnunen. Voimassa olevien suositusten mukaisesti palkitsemiset tapahtuivat etäyhteyksien avulla.

Ville Nylund toimii Töölön kaupunginosan 2010 syntyneiden poikien apuvalmentajana. Nylund on ollut apuvalmentajan saappaissa viitisen vuotta, aina joukkueen perustamisesta saakka. Vaikka alkuun oman ajan riittämien arvelutti, on tehtävä vienyt mennessään. Töölö 10 -joukkueessa harjoittelee lähes 60 poikaa, joten apuvalmentajilta eivät hommat lopu. Ville on silti kokenut tehtävän antoisaksi.

– HJK Töölö 10 on erittäin hieno porukka, jossa on kiva olla mukana. Meillä on erityisen hyvä ilmapiiri poikien, vanhempien, valmentajien sekä apuvalmentajien kesken. Klubi on muutenkin perinteikäs seura ja hyvin hoidettu kokonaisuus, ja olen ylpeä saadessani olla mukana toiminnassa, Nylund kiteyttää.

Tyttöjen 2006 syntyneiden akatemiajoukkueen joukkueenjohtajana ja rahastonhoitajana toimiva Pasi Kinnunen on niin ikään viihtynyt tehtävässään pitkään, vuodesta 2016. Klubin pelaajapolku on tuttu kuitenkin vieläkin kauempaa. Kinnunen liittyi itse 1982 HJK Malmin kaupunginosajoukkueen F-junioreihin ja eteni koko HJK:n junioripolun aina A-junioreihin saakka. Viime vuosina oma paikka Klubissa on löytynyt intohimoisen kannattajan roolin lisäksi omien tytärten joukkueista T06 ja City T10.

– T06-joukkue on ollut toiminnassa jo niin kauan, että käytännön asiat sujuvat mutkattomasti. Joukkueemme pelaajat ovat todella motivoituneita harjoittelemaan ja innostuneita lajista, siitä iso kiitos ammattitaitoisille ja kannustaville valmentajille sekä tietenkin vanhemmille, joilta vaaditaan etenkin harrastuksen alussa paljon. Itselleni palkitsevinta on saada seurata läheltä pelaajien kehitystä ja olla mukana jalkapallokuvoissa muutenkin kuin katsojana, ja varsinkin Klubissa, Kinnunen päättää.

Kiitos Ville ja Pasi arvokkaasta työstänne!