Yli tuhat lasta HJK:n päiväkotikierroksen futistreeneissä

HJK:n kevään perinteinen päiväkotikierros tutustuttaa tänäkin vuonna suuren määrän lapsia liikuntaan, yhdessä tekemiseen ja jalkapalloon.

Päiväkotikierros - HJK Helsinki

Huhtikuun aikana HJK:n kaupunginosavastaavat Pekka Hyvärinen ja Henri Lillqvist ovat ohjanneet jalkapallotuokioita noin 60 Helsingin alueen päiväkotiryhmälle. Yhteisten futistuokioiden aikana lapset ovat päässeet tutustumaan sekä futikseen että ylipäätään joukkueena toimimiseen.

– Päiväkodeissa on ollut todella reipas meininki, lapset ovat olleet erittäin innokkaina mukana, mikä on kovasti piristänyt myös valmentajien päiviä. Päiväkodeilta olemme saaneet paljon kiitosta siitä, että olemme tulleet vierailemaan ja opettamaan lapsille jalkapalloa sekä liikuttamaan heitä, Pekka Hyvärinen hymyilee.

HJK tarjoaa jalkapallo- ja liikunnanharrastusmahdollisuuksia pienestä pitäen. Klubiperheen nuorimmat, 3–6-vuotiaat, tutustuvat liikuntaan ja jalkapalloon HJK:n futiskouluissa. Joukkuetoiminnan saloihin lapsi voi halutessaan siirtyä jo 6-vuotiaana HJK:n aloittavan ikäluokan joukkueissa.

Toivotko vierailua alueesi päiväkotiin? Ota yhteyttä:
[email protected].