Alex Lehtinen siirtyy FC Honkaan

Kakkosen eteläistä lohkoa ylivoimaisesti johtava ja syksyllä noususta Ykköseen pelaava Honka saa riveihinsä paluumuuttajan, sillä Lehtinen pelasi Hongassa nuoruusvuosinaan ennen siirtoaan HJK:n riveihin.

Lehtisen ja HJK:n sopimus oli alun perin voimassa kauden loppuun asti, mutta niukasti peliaikaa Klubissa saanut vasen laitapuolustaja siirtyy vahvistamaan sarjanousua tavoittelevaa espoolaisseuraa jo nyt.

-HJK:ssa on tullut koettua paljon ja minulle jää paljon hienoja muistoja Klubiajaltani. Makeita reissuja oli paljon, niin europeleihin kuin viimeistelyleireille. Viime vuosi oli meiltä todella onnistunut, kun voitimme käytännössä kaiken mahdollisen ja se koko kausi jääkin hienona muistoja mieleen, Lehtinen muistelee.

-HJK:n fanit ovat olleet aina tukenamme ja kannustaneet meitä paljon. Heidän edessään pelaaminen on joka kerta hieno kokemus, 19-vuotias puolustaja kiittelee Klubifaneja.

-Lähden Honkaan nimenomaan hakemaan peliaikaa ja saamaan onnistumisten kautta itseluottamuksen korkealle. Tavoitteena on auttaa Honka nousemaan Ykköseen, Lehtinen päättää.

HJK kiittää Alex Lehtistä yhteisistä vuosista ja toivottaa onnea ja menestystä jatkoon.