Alojensa huippuosaajat yhteistyöhön

HJK ja Mehiläinen rakentavat kestävää perustaa lasten ja nuorten urheilulle. Myös Klubin edustusjoukkueet luottavat jatkossa Urheilu Mehiläisen huippuasiantuntijoihin.

HJK & Urheilu Mehiläinen. Photo: @ Jussi Eskola

HJK haluaa yhteistyöllä Urheilu Mehiläisen kanssa panostaa junioriurheilun toimintaympäristöön sekä lasten ja nuorten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhteistyö mahdollistaa junioriurheilun kehitystyön sekä tiedon jakamisen urheilijan terveyden menestystekijöistä. Koulutusten avulla pyritään luomaan jokaiselle lapselle ja nuorelle, valmennukselle sekä vanhemmille ja muille tukijoukoille toimintamalleja, jotka edesauttavat terveyttä ja ennaltaehkäisevät sairauksia sekä loukkaantumisia. Mehiläisen tuella myös jaetaan avustuksia heikommassa taloudellisessa asemassa olevien lasten ja nuorten jalkapalloharrastukseen.

– Mehiläinen on luotettava kumppani, jonka käsiin uskallamme antaa kaikkein arvokkaimpamme – Klubimme lasten, nuorten ja perheiden terveyden. Samalla painotamme ennaltaehkäiseviä toimintamalleja ja yhdessä Mehiläisen kanssa lisäämme tätä tietoutta joukkueidemme keskuudessa, HJK:n toiminnanjohtaja Timo Muurinen taustoittaa yhteistyötä.

– On huikeaa startata yhteistyö HJK:n kanssa. Meillä on yhdessä reilusti yli 200 vuotta kokemusta urheilusta ja hyvinvoinnista. Toivon, että voimme yhdessä tuoda liikunnan ja urheilun kautta terveyttä, hyvinvointia sekä onnistumisen tunteita mahdollisimman monen ulottuville, sekä tämän päivän lapsille että huomisen huippu-urheilijoille, sanoo Mehiläisen markkinointijohtaja Karolus Viitala.

HJK:n edustusjoukkueet luottavat Urheilu Mehiläiseen

Yhteistyön tavoitteena on myös vankistaa huippu-urheilijoiden olosuhteita edistyneellä urheilulääketieteen osaamisella. Urheilu Mehiläisen tähtäimessä on taata HJK:n pelaajille mahdollisimman paljon terveitä treenipäiviä sekä nopea ja laadukas tapaturmien ja vammojen hoito. Urheilu Mehiläinen tarjoaa kattavan ja laajan lääketieteellisen osaamaisen joukkueen tueksi.

– Lääkäripalvelut ovat niin tärkeä osa huippujalkapalloilijan arkea, että alan parhaiden ammattilaisten saaminen mukaan osaksi joukkueiden tukitiimiä on meille paras mahdollinen asia. Koemme, että tässä yhteistyössä yhdistävät voimansa oman alansa huiput ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötä, kertoo HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Edustusjoukkueiden lääkäreinä toimivat liikuntalääketieteen erikoislääkäri Klaus Köhler sekä ortopedian ja traumatologian erikoislääkärit Tuomas Brinck ja Mikko Kirjavainen. Urheilijoiden tukena toimii lisäksi laaja joukko Mehiläisen muita asiantuntijoita, koko toimipisteverkosto sekä OmaMehiläisen Digiklinikka.

– Urheilu Mehiläisen asiantuntijoihin ja osaamiseen luottavat jalkapalloilijat ja seurat ympäri maailman. Olemme Tuomaksen ja Klausin kanssa tuttuja HJK:lle yhteensä 30 vuoden historialla, joten tunnemme joukkueen toimintatavat ja tarpeet. Lääketieteellisen tiimimme työssä painottuu panostaminen vammojen ehkäisyyn ja tehokkaaseen ja oikea aikaiseen vammojen hoitoon, toteaa myös Urheilu Mehiläisen ylilääkärinä työskentelevä Mikko Kirjavainen.

Mehiläinen vastaa jatkossa lisäksi HJK:n yli 300 työntekijän työterveyspalveluista.

Lisätietoja:
Kari Haapiainen, HJK Helsinki, [email protected]
Mehiläinen, Mikko Kirjavainen, Urheilu Mehiläisen ylilääkäri, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Mehiläinen, Karolus Viitala, markkinointijohtaja
Yhteydenotot Mehiläisen viestinnän Minna Kontulaisen kautta, [email protected]