Belgiassa taistellaan torstaina jatkopaikasta

HJK taistelee torstaina Club Bruggea vastaan Eurooppa-liigan lohkovaiheen viimeisessä kamppailussa jatkopaikasta. Viiden pelatun kierroksen jälkeen HJK:lla on vielä mahdollisuus jatkopeleihin ja jopa lohkovoittoon. Kolmessa ensimmäisessä lohkovaiheen pelissään Klubi ei vielä pistetiliään saanut auki, mutta hurjaan iskuun äitynyt helsinkiläisjoukkue on elvyttänyt toiveet jatkopaikasta kahdella peräkkäisellä voitollaan. 

HJK:n urakka ei varmasti tule olemaan helppo, sillä joukkue ei ole tämän kauden Europeleissään vielä onnistunut nappaamaan vierasvoittoa. Brugge puolestaan ei ole vielä hävinnyt kotikentällään kertaakaan. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa belgialaiset ottivat tylyn 0-3 vierasvoiton lohkovaiheen toisella kierroksella. Brugge-tappion jälkeen Klubin pelissä on kuitenkin tapahtunut selkeä tasonnosto ja siitä onkin osoituksena voitot kahdesta edellisestä ottelusta. 

Näin HJK menee Eurooppa-liigan jatkopeleihin:

-HJK voittaa Bruggen ja Torino häviää FCK:lle -> Brugge voittaa lohkon, HJK kakkosena

-HJK voittaa Bruggen vähintään 1-4 ja Torino häviää FCK:lle -> HJK voittaa lohkon, Brugge kakkosena

-HJK voittaa Bruggen ja Torino pelaa tasapelin FCK:n kanssa -> HJK voittaa lohkon, Brugge kakkosena (kärkikolmikolla yhdeksän pistettä, joten mennään keskinäisten otteluiden vertailuun. HJK:lla yht. 6 pistettä keskinäisissä ja Bruggella ja Torinolla 5).

-HJK voittaa Bruggen vähintään 1-4 ja Torino voittaa FCK:n -> Torino voittaa lohkon, HJK kakkosena

Club Brugge-HJK torstaina 11.12. kello 20.00 Suomen aikaa. Ottelu näytetään JIM TV:llä suorana lähetyksenä alkaen kello 19.55.