Bolt Arenalla herkutellaan Lantmännen Unibaken tuotteilla

Vasta solmitulla yhteistyösopimuksella Lantmännen Unibake Finlandista tulee Bolt Arenan ja HJK:n virallinen yhteistyökumppani.

210902 Latnmännen

HJK ja Lantmännen Unibake Finlandin yhteistyön myötä Bolt Arenalla myydään yksinoikeudella Lantmännen Unibaken laadukkaita fastfood, street food-, leipä- ja kahvileipätuotteita.

HJK:n myyntijohtaja Esko Villman iloitsee tuoreesta kumppanuudesta.

– On hienoa aloittaa yhteistyö Lantmännen Unibaken kanssa. Lantmännenin vahva osaaminen ja monipuolinen tuotetarjonta yhdistettynä Bolt Arenan ravintolapalveluihin takaavat jatkossa monille kokous- ja työhyvinvointipäivävieraillemme laadukkaat makunautinnot. HJK:n ottelutapahtumissa saamme nauttia myös muun muassa Vaasan Street Food -sämpylöistä areenan suosituimpien tuotteiden hotdogien ja hampurilaisten myötä, Villmann kertoo.

Lantmännen Unibake on leivonnaispakasteisiin erikoistunut kansainvälinen osaaja, jolla on vahvat juuret suomalaisessa leipomisessa. 

– Lähdemme innolla mukaan tähän yhteistyöhön HJK:n ja Bolt Arenan kanssa. Saamme hienon näyttämön meidän tuotteillemme ja pääsemme tarjoilemaan makuelämyksiä tapahtumissa. On myös hienoa päästä tukemaan suomalaista jalkapalloa ja HJK:ta. Toivotamme paljon tsemppiä peleihin, Lantmännen Unibaken markkinointijohtaja Salla Eklund tunnelmoi.

Herkullisia matsipäivän tuotteita on seuraavan kerran tarjolla, kun HJK kohtaa itävaltalaisen LASK:n UEFA Europa Conference Leaguen ottelussa torstaina 16.9. kello 19.45.