Bolt Arenan hospitality-palvelut uudistuvat

Palvelukokemuksen kokonaisvaltainen parantaminen lisää viihtyvyyttä Bolt Arenalla.

HJK Helsinki, Bolt Arena. Photo: © Pyry Pietiläinen

HJK uudistaa palvelutarjonnan Bolt Arenan tapahtumissa. Tavoitteena on palvelukokemuksen kokonaisvaltainen parantaminen kaikissa stadionilla järjestetyissä tapahtumissa, tilaisuuksissa, konserteissa ja totta kai erityisesti jalkapallo-otteluissa.

– Yleisöltä saatu palaute ja toiveet ovat ohjanneet toimintaamme vahvasti tämän uudistuksen suhteen. Olemme todella iloisia vuoropuhelusta ottelutapahtumissa käyvien ihmisten kanssa. Palaute on meille äärimmäisen tärkeää ja toimii oikeaan suuntaan ohjaavana polttoaineena tulevaisuudessakin, kertoo HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi

Uudistustarve on noussut vahvasti esiin kaikissa tapahtumiin liittyvissä palautteissa. Uudistuksen tavoitteena on panostaa palvelun tehokkuuteen, nopeuteen ja laatuun sekä pitää huolta, että tarjonta vastaa kulloisenkin tapahtuman vaatimuksia.

– Uuden luominen on aina super innostavaa ja juurikin semmoista, mistä itsekin henkilökohtaisesti syttyy ja pääsee täyteen elementtiinsä, kertoo hanketta vetävä Mehdi Younes.

– Meillä on pohjana upea miljöö, mahtavat brändit ja tupa täynnä sitoutuneita ja motivoituneita ammattilaisia joka roolissa. Tämä kaikki luo yhdessä hienoja mahdollisuuksia ja lähtövoimaa uusien kokonaisuuksien kehittämiselle sisällön ja viihteen ollessa keskiössä palvelu- ja asiakaskokemuksissa, täsmentää Younes.

– Tällä tiivistyksellä, koko tiimi, osaaminen, verkosto, tietotaito, olemassa oleva infra ja kaikki ideat on täysin ulosmitattavissa. Rakkaudesta lajiin!

HJK teetti ottelutapahtumakyselyn tänä syksynä. Vastaava kysely tullaan teettämään jatkossa joka syksy, ja kyselyn tulokset julkaistaan.

– Toivomme aktiivista vuoropuhelua ja yhteistyötä kokonaisuuden kehityksessä siis tulevaisuudessakin. Meillä on vahva tahtotila kehittää Bolt Arenasta urbaania jalkapallo- ja tapahtumakeskusta, ja sen eteen työskennellään suurella sydämellä, vakuutttaa Luomaniemi.

Lue lisää:
HJK:n ottelutapahtumakyselyn vastaukset on koottu »
Ravintolapalvelut »

211209 UECL LASK vs HJK Paraati