Bolt Arenan hyväntekeväisyysillallisesta 40 000 euroa Ukrainan lapsille

Koti by Kim Mikkola Töölö on nyt avattu Bolt Arenalla – tarjolla aluksi noutoruokaa.

Huippukokit testasivat Bolt Arenan uuden keittiön sunnuntain hyväntekeväisyysillallisella. Tästä päivästä alkaen Boltin ravintolasta voi noutaa ja tilata Michelin-kokki Kim Mikkolan (kuvassa) kotiruokaa. Kuva: Koski Syväri

HJK:n kotistadionilla Bolt Arenalla järjestettiin sunnuntaina hyväntekeväisyysillallinen Ukrainan sodan jaloissa kärsivien lapsien ja heidän perheidensä tukemiseksi. Huippukokkien spontaanisti organisoimaan Chefs For Humanity -tapahtumaan osallistui 40 vierasta, joiden osallistumismaksuista kertyi noin 40 000 euron lahjoitus UNICEFille. Esimerkiksi Bolt.Works osallistui 15 000 euron lahjoituksella.

Kokkien ja osallistujien lisäksi tapahtuman lukuisat sponsorit ansaitsevat suuren kiitoksen, sillä heidän ansiostaan illallisen koko tuotto saatiin tilitettyä lyhentämättömänä UNICEFille. Kokonaissumma tulee vielä kasvamaan, koska tilaisuuden valokuvanneen Tuukka Kosken taideteos on myös hyväntekeväisyyshuutokaupan kohteena. Teos on silent auction -huutokaupassa sunnuntaihin 13.3. kello 20 asti täällä.

Hyväntekeväisyysillalliselle osallistuneet vieraat eivät jää ainoiksi Bolt Arenan uudistuvan ravintolan herkullista ruokaa maistaneiksi – päinvastoin. Ravintolan remontti jatkuu yhä, mutta Koti by Kim Mikkola Töölön kotiruokaa on tästä päivästä alkaen ostettavissa paikan päältä tai tilattavissa Woltin kautta. Foodora tulee käyttöön lähipäivinä. Ravintola on avoinna aluksi arkisin klo 10.30–17.30.

Viimeistään Kansallisen liigan ja Veikkausliigan alkaessa maalis-huhtikuun vaihteessa ravintolassa on mahdollista aterioida myös paikan päällä niin pelipäivinä kuin muulloinkin – aamusta iltaan.

– Ravintolan sydän eli täysin uusittu keittiö on nyt testattu huippukokkien voimin toimivaksi. Seuraavaksi keskitytään verisuoniin eli kioskien ja muiden palveluiden valmisteluun ennen kauden alkua, Bolt Arenan ravintola- ja hospitalitypalveluiden uudistamisesta vastaava Mehdi Younes kertoo.

Lisätiedot:
Mehdi Younes 
040 821 1892
[email protected]