Bolt Arenan Yläkatsomon remontti valmistuu heinä-elokuun vaihteessa

Yläkatsomon remontti on venynyt, kun pieniä korjaustöitä on ilmennyt remontin edetessä.

Bolt Arenan Yläkatsomossa on tehty alkukeväästä alkaen korjaustöitä. Työ on kestänyt odotettua kauemmin, mutta vihdoin ja viimein tunnelin päässä alkaa näkyä valoa.

Remontti on viivästynyt yksinkertaisesti siitä syystä, että remontin aikana katsomorakenteista on löytynyt pieniä korjausta vaativia töitä, joita on havaittu remontin edetessä. Samalla on todettu, että parempi tehdä kaikki korjausta vaativat työt kerralla kuntoon. Aikataulu on kuitenkin venynyt uusien korjaustöiden ilmestyessä.

Yläkatsomossa on jo aloitettu korjaustelineiden purkaminen, joten remontin loppu lähestyy vääjäämättä. Näillä näkymin Yläkatsomo saadaan käyttöön jo heinäkuun lopulla, mutta tarkka ajankohta varmistuu vasta myöhemmin. HJK pahoittelee Yläkatsomon remontin venymistä ja siitä aiheutunutta haittaa ennen kaikkea Yläkatsomoon kausikortin ostaneille.

Yläkatsomon kausikorttilaisiin tullaan olemaan yhteydessä lähipäivien aikana. Yläkatsomon kausikorttilaisille tarjotaan paikat Pääkatsomosta remontin ajaksi. Lippu.fi on Yläkatsomon kausikorttilaisiin yhteydessä ja toimittaa matsiliput sähköpostitse.

Lisäksi Yläkatsomon kausikorttilaisille tarjotaan hyvityksenä Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen kotiotteluun liettualaista Panevėžysia vastaa liput veloituksetta. Myös karsintapelin liput toimitetaan sähköpostitse.