Bolt Arenan Yläkatsomon remontti venyy – varmista paikkasi kuumiin kotimatseihin

Bolt Arenan Yläkatsomon remontti jatkuu viimeisen tiedon mukaan kesäkuun loppuun saakka. Yleisökapasiteetti on remontin ajan vajaa 8000, joten varmista paikkasi kotimatseihin ajoissa.

HJK:lla on toukokuussa neljä ja kesäkuussa kaksi Veikkausliigan kotipeliä. Yläkatsomon remontin venymisen myötä kapasiteetti on pienempi kuin normaalisti. Tämä kannattaa huomioida suunnitellessaan matsilippujen hankkimista ja ostaa liput hyvissä ajoin. Yläkatsomon remontin pitäisi olla valmis heinäkuussa.

Esimerkiksi toukokuun 22. päivä pelattava Helsingin paikalliskamppailu Gnistania vastaan kiinnostaa kovasti jo nyt lipunmyynnissä. Gnistan-matsiin on myyty jo 5000 lippua sisältäen kausikorttilaiset. Näillä näkymin ottelu tulee myymään loppuun, joten suosittelemme ostamaan liput ajoissa.

HJK on myynyt tälle kaudelle pian jo 2600 kausikorttia. Kausikortti on myös paras tapa varmistaa paikkasi jokaiseen kotimatsiin. Lisäksi kausikortilla saat etuosto-oikeuden tulikuumiin europeleihin, jotka käynnistyvät Mestarien liigan karsinnoilla heinäkuussa.

Kausikorttilaiseksi voi liittyä myös kuukausimaksulla. Tilauskausikorttien hinnat ovat alkaen 13€ kuukaudessa.

Yläkatsomoon kausikortin ostaneisiin tullaan olemaan yhteydessä lähipäivien aikana. Yläkatsomon kausikorttilaisille tarjotaan paikat Pääkatsomosta remontin ajaksi. Lippu.fi on Yläkatsomon kausikorttilaisiin yhteydessä ja toimittaa matsiliput sähköpostitse. Lisäksi Yläkatsomon kausikorttilaisille tarjotaan hyvityksenä Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen kotiotteluun liput veloituksetta.

HJK pahoittelee Yläkatsomon remontin viivästymisestä aiheutunutta häiriötä.