Conor Hazardille ensimmäinen HJK-nolla: ”Olen nauttinut joka minuutista täällä”

Hazard on pelikiellossa Veikkausliigan avausottelussa 2.4. Honkaa vastaan.

Katso Conor Hazardin haastattelu!

HJK piti lauantaina FC Lahtea vastaan jälleen maalinsa puhtaana. Jakob Tånnander nollasi aiemmin tällä viikolla IFK Mariehamnin, ja eilen maalipuiden välissä oli Conor Hazard, jolle nollapeli oli ensimmäinen Klubissa. Voiton takuumiehenä toiminut Hazard otti varsinkin toisella puoliajalla useita huipputorjuntoja.

– Tämä oli ensimmäinen otteluni Bolt Arenalla, nautin siitä paljon. Olen iloinen voitosta ja nollapelistä. Mielestäni pelasimme hyvin varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ja kontrolloimme peliä. Heillä oli muutama hyvä paikka, mutta niitä tulee aina. Loistava esitys joukkueelta, olemme valmiita, kun Veikkausliiga alkaa parin viikon päästä, kommentoi tyytyväinen Hazard.

Hazard itse joutuu olemaan sivussa lauantaina 2.4. Bolt Arenalla pelattavasta Veikkausliiga-avauksesta. Hän sai marraskuussa punaisen kortin Celticin B-joukkueen Glasgow Cupin ottelussa Clyde FC:tä vastaan, jonka takia Hazard on pelikiellossa HJK:n kohdatessa FC Honka tarkalleen 13 päivän päästä.

– Pelikielto johtuu tuomarin huonosta päätöksestä Skotlannissa, ja valittavasti pelikielto on voimassa myös Suomessa, mistä en ole ollenkaan tyytyväinen – sen kanssa täytyy vain elää, turhautuu Hazard.

Nyt reilut pari kuukautta Suomessa ollut Hazard vaikuttaa sopeutuneen hyvin jalkapalloilijan elämään HJK:ssa – ainakin useat joukkuetoverit ovat maininneet Hazardin olevan pukukopin äänekkäimpiä henkilöitä.

– Mukavaa on ollut. En uskonut, että kotiutuisin näin hyvin. HJK on kohdellut minua loistavasti ja jätkät pukuhuoneessa ovat huipputyyppejä. Olen nauttinut joka minuutista täällä, Hazard kertoo.

Hazard puuttuu kokoonpanosta myös Klubin harjoituskauden viimeisestä ottelusta lauantaina 26.3. Hammarbya vastaan. Tällä kertaa syy on iloisempi: Hazard on valittu edustamaan Pohjois-Irlantia tulevissa maaotteluissa.

– Aion ottaa jokaisen päivän vastaan sellaisena kuin se tulee. Kiva päästä reissuun poikien kanssa, toivottavasti saadaan hyviä tuloksia, toteaa Hazard.