CTN Huippukylmää HJK-pelaajien palautumiseen

HJK:n fysioterapeutti Toni Taipale vieraili CTN koulutuskeskuksessa Vantaalla tutustumassa CTN Recovery Studion palautumista edistäviin hoitolaitteisiin. Taipale kokeili muun muassa X°CRYOTM paikallista huippukylmähoitoa.

Valtteri Moren käyttää huippukylmälaitetta palautumisen apuna.

– Vakuutuin huippukylmälaitteen tehosta heti. Päätin, että tällainen tarvitaan meillekin. On tärkeää saada pelaajille tehokas ja nopea apu päivittäiseen tekemiseen ja auttamaan akuutisti tuki- ja liikuntaelin vaivojen hoidoissa sekä pienten tulehdusten ja kolhujen jälkitilanteissa, HJK:n fysioterapeutti Toni Taipale kertoo.

Yhteistyön myötä HJK:n pelaajat pääsevät käyttämään CTN Groupin kehittämää ja valmistamaa suomalaista X°CRYOTM-huippukylmähoitolaitetta. CTN tarjoaa pelaajille erinomaisen tuen erilaisten urheiluvammojen hoitoon sekä palautumiseen otteluiden ja harjoitusten jäljiltä.

CTN Groupin edustaja Nico From kävi laitteen toimittamisen yhteydessä opastamassa laitteen käyttöönotossa ja neuvomassa erilaisten hoitojen ja hoitopäiden käytössä. Palaute oli erinomainen niin pelaajilta kuin huoltotiimiltä.

– Sain kuulla uudesta hoitolaitteesta Tonilta ja kiinnostuin välittömästi. Nyt kuukausien käytön jälkeen olen vakuuttunut hoidosta ja se on osa päivittäistä rutiinia, kertoo HJK:n fysioterapian ja fyysisen valmennuksen koordinaattori Niklas Virtanen.

Myös CTN Groupin Nico From on iloinen yhteistyöstä.

– On suuri kunnia päästä tekemään töitä Suomen menestyneimmän jalkapalloseuran HJK:n kanssa, From kiittelee.

CTN Groupin laitteet ja tarvikkeet ovat saaneet laajaa suosiota huippu-urheilijoiden keskuudessa, mutta ne soveltuvat yhtä lailla kenelle tahansa muullekin. Muutaman minuutin kestävä huippukylmähoito on luonnonmukainen ja lääkkeetön apu esimerkiksi lihasten palautumiseen, liikkuvuuden lisäämiseen sekä erilaisten urheiluvammojen hoitoon.

HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen pitää tämän kaltaista yhteistyötä hyvänä asiana.

– Olemme olleet tyytyväisiä laitehankintaan, koska nopea apu pelaajille on hyväksi ja laitteen käyttö on ollut helppoa ja huoletonta. On ollut ilo lähteä tekemään yhteistyötä CTN Groupin kanssa, Haapiainen toteaa.