Daniel O’Shaughnessy siirtyy Saksaan

Daniel O’Shaughnessy: ”Olen tosi iloinen sopimuksestani Karlsruherin kanssa. Nyt kuitenkin keskittyminen täysin HJK:ssa.”

Daniel O’Shaughnessy - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

HJK:n kapteeni Daniel O’Shaughnessy, 26, on tehnyt sopimuksen Saksan 2. Bundesliigassa pelaavan Karlsruher SC:n kanssa tämän Veikkausliiga-kauden jälkeen.

– Olen tosi iloinen sopimuksestani Karlsruherin kanssa. Innoissani odotan, että pääsen aloittamaan siellä ja näyttämään kykyjäni Saksassa, sillä uskon että se on hyvä seuraava askel urallani. Nyt kuitenkin keskittyminen täysin HJK:ssa. Meillä on vielä paljon tärkeitä ja hienoja pelejä jäljellä tämän syksyn aikana, kertoo Daniel O’Shaughnessy.

Daniel O’Shaughnessy tuli Klubiin tammikuussa 2018 englantilaisesta Cheltenhamista. Hienot otteet HJK:ssa toivat Danielille paikan Suomen maajoukkueessa ja lopulta paikan EM-kisojen miehistöön. EM-kisoissa hän pelasi täydet minuutit kaikissa Suomen kolmessa ottelussa ollen yksi kisojen parhaista suomalaispelaajista.

– Haluamme onnitella hienosta siirrosta ja erityisesti kiittää Danielia. Hän osoitti taas kerran poikkeuksellista johtajuutta sitoutumalla Klubin tämän kauden projektiin ja urheilullisen menestyksen maksimointiin ennen seuraavaa hienoa haastettaan, kertoo HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Paljon onnea sopimuksesta, Daniel!