David Browne Klubiin

HJK:n joukkue täydentyy nopealla ja juoksuvoimaisella hyökkääjällä.

HJK on tehnyt sopimuksen tammikuusta asti testattavana olleen papuauusiguinealaisen David Brownenkanssa. Sopimus on 1+2-vuotinen.

David Browne, 24, on ehtinyt pelaamaan jo kolmessa ottelussa ja hän on onnistunut vakuuttamaan valmennuksen taidoistaan. Hän on teknisesti taitava, nopea ja juoksuvoimainen. Vajaan kuukauden testijakson aikana hän osoitti olevansa kilpailuhenkinen ja kunnianhimoinen pelaaja.

– Helsinki on hieno kaupunki ja HJK hieno seura, jolla on pitkä historia. On hienoa saada kuulua tähän seuraan, kertoo David Browne.

– Tälle kaudelle seuran johto on kasannut hyvän joukkueen. Olemme saaneet hyvän alun ja aiomme taistella jokaisessa ottelussa ja voittaa kaiken mahdollisen, Browne jatkaa.

David Browne on pelannut Papua-Uuden-Guinean lisäksi Uudessa-Seelannissa Central United FC:ssä ja Auckland City FC:ssä. 2015–2018 hän pelasi Hollannissa Zwollen U21-joukkueessa sekä FC Groningenin U21-joukkueessa, jonka jälkeen hän palasi Auckland Cityyn.

Auckland Cityssä Browne pelasi 82 ottelua ja teki 21 maalia. Hän oli myös mukana Auckland Cityn joukkueessa, kun se voitti pronssia FIFA Club World Cupissa Marokossa 2014. Hän on ensimmäinen papuauusiguinealaispelaaja europpalaisessa pääsarjassa.

David Browne on Papua-Uusi-Guinean maajoukkuepelaaja ja hän on pelannut kolmessa MM-karsintaottelussa.

David Browne
Hyökkääjä
27.12.1995 Port Moresby
Kansalaisuus: Papua-Uusi-Guinea/Englanti
Pituus: 175 cm
Paino 67 kg

Muokattu 3.2.2020 23:43:
Lisätty David Brownen tilastotiedot Auckland Cityssä.