David Brownen optio käytetään

Nopea ja taitava laitahyökkääjä jatkaa Klubissa kaksi seuraavaa vuotta.

David Browne - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola

HJK käyttää David Brownen sopimuksessa olleen option. Optio kattaa kaudet 2021 ja 2022.

– David on teknisesti taitava ja juoksuvoimainen joukkuepelaaja, jonka ominaisuudet sopivat monilta osin joukkueen pelitapaan. Hän on sopeutunut koko ajan paremmin ja paremmin seuran toimintaympäristöön ja sen vaatimuksiin, joten tästä on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

David Browne on ensimmäinen papuauusiguinealaispelaaja europpalaisessa pääsarjassa. Hän on pelannut Papua-Uuden-Guinean lisäksi Uudessa-Seelannissa Central United FC:ssä ja Auckland City FC:ssä. 2015–2018 hän pelasi Hollannissa Zwollen U21-joukkueessa sekä FC Groningenin U21-joukkueessa, jonka jälkeen hän palasi Auckland Cityyn.

David Browne on Papua-Uusi-Guinean maajoukkuepelaaja ja hän on pelannut kolmessa MM-karsintaottelussa.

– Haluan ensinnäkin onnitella kaikkia mahtavasta työstä tuplamestaruuden eteen. Tätä en unohda koskaan! Olen erittäin kiitollinen, että voin jatkaa HJK:ssa. Olen viihtynyt täällä erinomaisesti ja saanut nauttia fanien kannustuksesta myös haastavilla hetkillä. Odotan innolla uusia haasteita, kiittää David Browne koko seurayhteisöä kannattajineen.