Dema loppukauden HJK:ssa, Ring lainalle Tampere Unitediin

Sopimus on lainasopimus Deman varsinaisesta seurasta PoPasta eli Porin Pallolilijoista. Alkukauden Dema pelasi Tampere Unitedissa lainasopimuksella PoPasta.

– Elokuun aikana ehdimme ajaa Deman hyvin mukaan joukkueeseen. Olemme olleet hänen esityksiinsä tyytyväisiä, ja uskomme että Medon lähdön jälkeen hän pystyy panoksellaan tuomaan lisävoimaa keskikentällemme, HJK:n urheilujohtaja Tuomo Saarnio sanoo.
Useita kertoja tällä kaudella väläytellyt HJK-kasvatti Alexander Ring, 19, puolestaan matkaa lainalle Tampere Unitedin keskikentälle loppukauden ajaksi
– Alex on antanut tällä kaudella jo lupaavia näyttöjä liigassa. Uskomme, että TamU:ssa hän saa rutkasti lisää liigakokemusta ja on siten entistäkin valmiimpi näyttämään taitojaan HJK:ssa ensi kaudella, Saarnio kertoo.
Brasilialaispelaaja Dema on pelannut tällä kaudella 15 Veikkausliigaottelussa, mutta kaikki toistaiseksi TamU:n paidassa. HJK:ssa brassi on esiintynyt europeleissä. Alexander Ring on päässyt kentälle tällä kaudella kolmessa Veikkausliigan ottelussa.