Dylan Hayes sopimukseen HJK Klubi 04:n kanssa

Laitapelaaja vakuutti valmennuksen neljässä pelaamassaan harjoitusottelussa.

Dylan Hayes - HJK Klubi 04

HJK Klubi 04 on solminut kauden 2022 kattavan sopimuksen VJS-kasvatti Dylan Hayesin kanssa. Torstaina 14.4. 18-vuotissyntymäpäiviään viettävä Hayes pelasi viime kaudella B-poikien SM-sarjaa VJS:n riveissä. 16 ottelussa syntyi seitsemän maalia.

Pallollisesti taitava ja nopea laitapelaaja on esiintynyt vakuuttavasti harjoituskaudella sinivalkoisten paidassa. Hayes nähtiin ensimmäistä kertaa HJK Klubi 04:n miehistössä 2–1-voittoon päättyneessä harjoituspelissä Honka Akatemiaa vastaan helmikuun puolivälissä.

HJK-kannattajat saattavat muistaa Hayesin erityisesti Liigacupin ottelusta FC Honkaa vastaan, jossa hän korvasi loukkaantuneen Erikson Carlosin 52. minuutilla. Lopulta Hayes esiintyi testijaksonsa aikana neljässä ottelussa ja avasi myös maalitilinsä tehtyään 3–0-maalin Ilves/2:sta vastaan.

– Uskon, että HJK:ssa on ympäristö, jossa pystyn kehittymään entistä paremmin. Tavoitteeni on tehdä paljon maaleja ja totta kai nousta Ykköseen. Tosi hyvä fiilis, että kausi vihdoin alkaa, kommentoi Hayes.

Hayesin siirto on tuorein osoitus VJS:n ja HJK:n hyvästä yhteistyöstä. Kaksi vuotta sitten HJK:n organisaatioon siirtyivät Vantaalta Otto Hannula ja Tuomas Koponen.

HJK Klubi 04:n Kakkosen kausi alkaa tasan viikon päästä tiistaina 19.4. Honka Akatemian vieraana. Malttamattomasti Espoon vierasreissua odottaville Klubin kannattajille hyvä uutinen on se, että Klubi 04 kohtaa jo tänään Suomen Cupissa EPS/I:n Espoonlahdessa 20.15 alkavassa ottelussa.