Eetu Vertaiselle jatkosopimus

Klubikasvatti jatkaa sinivalkoisissa kaudelle 2021.

Eetu Vertainen - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola

HJK ja Eetu Vertainen ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2021. 

– Loppukevään loukkaantumisen myötä jäi paljon peli- ja näyttöhaluja. Tässä tilanteessa nähtiin seuran kanssa hyvänä ratkaisuna jatkaa yhteistyötä. Minulle on tärkeintä hyvän treeniympäristön lisäksi taistella itselleni paljon peliaikaa, ja siksi olen iloinen siitä, että sopimus antaa mahdollisuuden tilanteen uudelleen arviointiin talven aikana, kommentoi Vertainen.

– Haluan  tehdä päivittäin pirusti hommia omien ja joukkueen unelmien toteutumiseksi!

– Hienoa, että pääsimme oman kasvatin ja monipuolisen ja paljon potentiaalia omaavan hyökkäyspään pelaajan kanssa jatkosopimukseen, lisää urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Eetu Vertainen on Klubin oma kasvatti, joka aloitti pelaamisen jo 4-vuotiaana Kirkkonummella KyIF:ssä. Perheen muutettua Kirkkonummelta Espooseen Vertaisen ollessa 11-vuotias vaihtui seuraksi HJK, jota hän on edustanut siitä lähtien. Hän on käynyt läpi HJK:n akatemiapolun ja Veikkausliigasaa hän pelasi ensimmäiset minuutit 2017. Kausi 2018 meni vielä lähinnä HJK Klubi 04:n matseissa, mutta kaudelle 2019 Eetu Vertainen vakiinnutti paikkansa liigamiehistössä.

Kuluneella kaudella Vertainen kärsi loukkaantumisesta. Hän pelasi 12 ottelussa ja viimeisteli kaksi maalia.