Elite Alfred Berg tukee vähävaraisten jalkapalloharrastusta

Elite Alfred Berg lahjoitti HJK:n kotiotteluissaan tekemistä maaleista 2 500 euroa Aulis Rytkönen -rahastoon.

Elite Alfred Berg tukee Aulis Rytkönen -rahastoa

Sijoitus- ja varainhoitoyhtiö Elite Alfred Bergin ja Helsingin Jalkapalloklubin yhteistyö kartutti Aulis Rytkönen -rahastoa 2 500 eurolla. Jo perinteeksi muodostuneen yhteistyön merkeissä Elite Alfred Berg lahjoittaa jokaisesta HJK:n kotiottelussaan tekemästä maalista 100 euroa vähävaraisten perheiden jalkapalloharrastusta tukevaan Aulis Rytkönen -rahastoon. Tällä kaudella HJK teki 25 kotiottelumaalia.

Elite Alfred Berg on tehnyt yhteistyötä HJK:n ja Aulis Rytkönen -rahaston kanssa vuodesta 2015. Yhteistyön ansiosta yhä useampi vähävarainen lapsi tai nuori on saanut edellytykset jatkaa jalkapalloharrastusta heikommasta taloudellisesta asemastaan huolimatta.

Jalkapalloharrastus kehittää liikunnallisen elämäntavan ohella monia taitoja, joista nuorelle on hyötyä läpi elämän. Vaikka kaikista junioreista ei tule alan ammattilaisia, antavat lajin parissa koetut onnistumisen kokemukset, säännöllinen rytmi, turvalliset aikuiset ja hyvä joukkuehenki eväitä elämään myös urheilun ulkopuolella. Jokaisen yksilön potentiaali on tärkeä saada esiin, eikä yhtäkään lupaavaa urheilijaa ole varaa menettää taloudellisen aseman takia.

Aulis Rytkönen -rahaston nimikkopelaaja Aulis Rytkönen on paitsi suomalaisen jalkapallon legenda, myös ensimmäinen ammatikseen ulkomailla pelannut suomalainen.

Lisätietoa Aulis Rytkönen -rahastosta »
Lisätietoa Elite Alfred Bergistä »